Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana: „Să-ți fie clar că nu mă însor aici”

 Ifrim Georgiana
.

Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana. În ultima ediție a emisiunii matrimoniale, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în relația celor doi concurenți. Aceștia au fot supuși probei sincerității absolute, și anume task-ul telefoanelor. Iată ce a găsit tânărul în galeria foto și ce decizie a luat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana. Roxana şi Paul s-au plăcut încă de la început, în ciuda reţinerii concurentei de a porni o nouă relaţie foarte repede, din cauza suferinţelor din trecut. În urmă cu câteva ediții, tânărul și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale. Cererea în căsătorie a avut loc la Roma, la Colosseum, momentul fiind unul extrem de emoționant pentru telespectatori. În ultima ediție a show-ului matrimonial, cei doi și-au verificat telefoanele, iar imaginile descoperite de Paul l-au lăsat fără cuvinte.

paul-9paul-9

Relația celor a avut multe suișuri și coborâșuri pe parcursul emisiunii. Aceștia s-au despărțit de trei ori, iar concurenta a fost la un pas să fie eliminată din emisiune, la decizia publicului.

Citește și: Denisa și Viorel de la Mireasa au probleme în cuplu. Ce își reproșează cei doi îndrăgostiți:”Nu înțelegeam cu ce am greșit”

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au despărțit:'Din acest moment, noi nu mai formăm un cuplu'

Citește și: Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de lux cu interiorul roz:'Mi-o doream enorm'

Citește și: Ioana Popescu se confruntă cu probleme în sarcină:'Am nevoie de gânduri bune..'

Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana

Paul și Roxana și-au investigat reciproc telefoanele. Concurenta și-a avertizat logodnicul încă dinainte de a începe: „Dacă mă accepți după tot ce vezi în telefonul meu e bine'.

„Văd că n-ai șters, ai poze cu mulți', a remarcat Paul.

„Păi ce vrei? Am ieșit la multe date-uri', a explicat ea.

La rândul ei, Roxana a descoperit în telefonul lui Paul un schimb de mesaje cu fosta soție. Momentul culminant a fost atins în momentul în care concurentul a descoperit mai multe imagini deocheate în telefonul iubitei sale.

„Aoleu, am găsit altele mai deochiate', a exclamat Paul.

Ce decizie a luat concurentul

Deși totul părea în regulă, când au mers la culcare, băiatul a părut foarte supărat. Ba chiar a spus că nu vrea să se mai căsătorească în emisiune și a plecat din cameră, spre disperarea fetei.

 „D-aia să-ți fie clar că nu mă însor aici. Nu ești de încredere', a susținut acesta.

În cele din urmă, Paul s-a întors la iubita lui, dezvăluindu-i că a fost vorba despre o farsă și că este mai îndrăgostit ca niciodată: „Ce vreau să-ți spun este că după acest task, te iubesc și mai mult. Că ai fost sinceră și nu ai șters nimic și o să fii soția mea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton