Paul Diaconescu a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Cea mai palpitantă experiență de viață”

.

Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Actorul în vârstă de 33 de ani este prima celebritate care va părăsi Republica Dominicană, în urma confruntării cu Bia Khalifa și Răzvan Botezatu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Duminică, a avut loc debutul celui mai așteptat reality show. Încă din prima ediție, vedetele au fost supuse la tot felul de provocări și au avut loc și primele conflicte. Toți cei 12 concurenți au fost împărțiți în 2 echipe: Tabăra Plăcerilor și Tabăra Belelelor. Din prima echipă, fac parte Anisia Gafton, Cornel Palade, Ruxi, Paul Diaconescu, Alex Bogdan și Bia Khalifa, iar din cea de-a doua echipă fac parte Mara Bănică, Giani Kiriță, Cristi Mitrea, Tania Popa, Lidia Buble și Răzvan Botezatu.


Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Actorul a pierdut confruntarea cu Bia Khalifa și Răzvan Botezatu și urmează să se întoarcă în România. Iată primele declarații după eliminare!

Citește și: Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' a suferit o operație foarte grea:'Am avut o tumoră de 5 centimetri'


Citește și: Cine este Paul Diaconescu.A fost implicat într-un scandal cu o minoră

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu soacra:'O mamă trebuie să crească un bărbat în adevăratul sens al cuvântului'

Citește și: Ce decizie a luat Sanda Ladoși pentru copiii ei, după 2 ani de școală online:'Au fost autodidacți, dar le-a lipsit…'

Paul Diaconescu este primul concurent eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’


După eliminarea din competiție a actorului, Bia Khalifa și Răzvan Botezatu au devenit lideri în taberele lor. Paul Diaconescu a declarat că experiența din Republica Dominicană a fost una dintre cele mai palpitante din viața sa și regretă că nu a reușit să rămână mai mult timp în competiție.

„Experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici a fost până acum, cea mai palpitantă experiență de viață de până acum. Regret că nu apuc să vă cunosc mai bine și să mă cunoașteți și voi mai bine pentru că mi-aș dori să vă intru în familie, dar na. Noi lucrăm de mult împreună. Îi țin pumnii celui care merită să câștige’, a spus Paul Diaconescu după ce a fost eliminat.


Cine este Paul Diaconescu

Actorul a jucat în mai multe proiecte de succes, dar a participat și în mai multe emisiuni de televiziune de tip reality show, precum „Ferma Vedetelor’ sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’, ambele fiind realizate și difuzate de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, a apărut și în emisiunea iUmor, de la Antena 1.


Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Paul Diaconescu susținea că adaptarea la condițiile din junglă nu va fi ușoară pentru el.

 „Eu sunt foarte sensibil cu mâncarea. Mănânc doar ce îmi place. Când simt un gust care nu-mi priește sau nu îmi place, imediat mă…Când am văzut emisiunea asta la televizor, am spus că nu aș face așa ceva în viața mea și când m-au invitat am spus da, abia aștept.

Cel mai dificil moment cu siguranță nu îl pot anticipa, dar mă gândesc că nu o să fie simplu când o să îmi fie somn, foame, aceleași condiții extreme cu care ne-am obișnuit în emisiune. Când o să ajung acolo, o să îmi fie greu’, a spus actorul, potrivit protv.ro.

Sursa foto: Facebook