Patrizia Paglieri a trecut prin momente înfiorătoare din cauza fostului soț: „M-a amenințat cu pistolul”

.

Patrizia Paglieri a trecut prin momente înfiorătoare din cauza fostului soț. Deși e o fire discretă, ce preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, vedeta a vorbit deschis despre marea ei dramă. Fosta concurentă de la Asia Express a povestit cum tatăl fiului ei, Francesco, a amenințat-o cu pistolul atunci când ea a vrut să se despartă de el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Patrizia Paglieri a trecut prin momente înfiorătoare din cauza fostului ei soț. Vedeta în vârstă de 51 de ani a vorbit public despre drama sa în cadrul podcast-ului „În Oglindă’, de pe YouTube. Fosta concurentă de la Asia Express a scos la iveală detalii tulburătoare din mariajul cu tatăl fiului ei, Francesco. Bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea, cu un pistol.

Patrizia Paglieri e una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. A devenit celebră în țara noastră, atât pentru rețetele ei delicioase, cât și pentru firea ei charismatică. În prezent, se numără printre cei mai apreciați chefi de la noi. Deși e faimoasă, nu mulți știu însă despre drama care i-a marcat viața. Bruneta ascunde o poveste de viață înfiorătoare.


Citește și: Ce dietă ține Patrizia Paglieri și ce regulă respectă când vrea să slăbească:„Din iunie nu am mai mâncat…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani’. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Ce mesaj de adio i-a lăsat vedeta:„Îmi pare rău că…’

Citește și: Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță:'Am țipat, am intrat într-o panică totală!'


Patrizia Paglieri, amenințată cu pistolul de fostul soț

Pe vremea când avea 24 de ani, Patrizia Paglieri s-a căsătorit cu un italian. Căsnicia lor a durat însă doar patru ani. Potrivit spuselor ei, atunci când și-a dorit să divorțeze, bărbatul a reacționat foarte agresiv. La un moment dat, tatăl lui Francesco a și amenințat-o că o omoară.

Dorind să pună capăt căsniciei cu tatăl fiului ei, Patrizia Paglieri a plecat inițial la părinții săi, cu speranța că-și va putea crește băiatul singură, acasă, în România. Pentru că aceștia nu au acceptat situația, vedeta a fost nevoită să se întoarcă în Italia și a locuit o vreme la o batantă. În cele din urmă, ea a plecat definitv cu Francesco și a hotărât să nu mai revină. Atunci ar fi început amenințările din partea fosului ei soț.


„Am regratat deja în luna de miere, nu era locul meu. Și o dată a uitat de ziua mea, și mi-am zis că dacă după patru ani a uitat de ziua mea, îți dai seama peste 10. Atunci i-am spus că mă duc o săptămână la părinții mei, să văd ce fac în România și nu m-am mai întors. Am decis să-l fac singură (n.r. fiul ei). Părinții mei mi-au spus: „Patrizia, suntem moderni, dar nici chiar așa’.

Și m-am dus să stau cu o doamnă italiană, cu o batantă italiană și mi-a spus sunt probleme în casă. Așa că m-am dus cu Francesco (n.r. fiul ei) o săptămână la mare și era perfect, așa că nu m-am mai întors. Și m-a amenințat cu pistolul: „Dacă nu te reîntorci acasă, te omor’.', a spus Patrizia Paglieri în podcastul „În oglindă’.


Care e cel mai mare regret al vedetei

Patrizia Paglieri a mai declarat că fostul ei soț a recunoscut copilul imediat după ce s-a născut, însă, ulterior, nu l-a mai dorit pe Francesco. Tânărul și tatăl lui nu s-au întâlnit niciodată.


„A recunoscut copilul imediat după ce l-am născut dar după aceea nu a mai vrut. Greșeala cea mai mare a mea a fost că nu am acceptat să fac înseminare și să nu fac un copil singură. Nu s-a întâlnit niciodată cu tatăl lui’, a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video