Patrizia Paglieri a dezvăluit cu ce se ocupă fiul ei, Francesco, în România: "E foarte dificil"

.

Patrizia Paglieri a dezvăluit cu ce se ocupă fiul ei, Francesco, în România. Tânărul a moștenit talentul la gătit al mamei sale și deseori au fost prezenți împreună la show-urile de cooking făcând o echipă fantastică. Despre Francy, așa cum îl alintă pe fiul său Francesco, Patrizia Paglieri are numai cuvinte de laudă deoarece spune că este un băiat foarte ascultător și cuminte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Patrizia Pagleri, masterchef-ul care încantă papilele gustative celor trei prezentatori de la „Dimineaţa cu noi', de la Kanal D, a făcut câteva dezvăluiri despre fiul ei, Francesco cu care are o relaţie specială. Aşa cum îi spune Patrizia, Francy are 24 de ani şi este mâna dreaptă a mamei lui, ajutandu-o cu afacerile pe care ea le are.

Patrizia Paglieri a dezvăluit cu ce se ocupă fiul ei, Francesco, în România


Francy s-a angajat la o firmă americană, munceşte, însă mai avem un proiect care e în desfăşurare.
Ţine de mâncare, mai exact de paşte, dar cu nebunia asta cu pandemia, e foarte dificil. Eu am decis să nu mai mai uit la ştiri. Meseria mea este una din cele mai grele.

Citește și: Antonia, detalii neștiute din relația cu Alex Velea:„A fost complimentat de câteva doamne…

Citește și: De ce a ales Anca Țurcașiu să devină vegetariană:„Mi-am dat seama că…

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:„Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ


Eşti la restaurant de când vine marfa şi până se închide. Îmi place să gătesc şi româneşte, tochitura, zacusca, salată de boeuf, dar n-am făcut niciodată sarmale şi papanaşi. Nu am avut ocazia.

Am organizat şi foarte mulţi.
Îmi plac sarmalele, dar să fie mămăligă, sunt prea bune. Sarmalele au devenit o obişnuinţă de Sărbători şi cozonacul. Mi-a trimis o prietenă şi am mâncat unul întreg. Nu am rezistat
„, a declarat Patrizia Paglieri, potrivit kanald.ro.


Ce spune Patrizia Paglieri despre mutarea fiului său în Italia

Patrizia a dezvăluit că fiul ei, Francesco nu vrea să se mute înapoi în Italia deşi Patrizia i-a propus să plece împreună: „Am avut o încercare în 2008 pentru că a venit criză şi am crezut că o să murim de foame.


A fost o perioadă foarte grea. Mi-a zis să plec singură. În pandemie, am vândut restaurantul, de fapt cu 4 luni înainte să înceapă. Asta ne-a ajutat.

Chiria este foarte mare în Bucureşti. Idei ai mereu, dar nu ştiu dacă o să mai deschidem unul. Îmi place să fiu profesor de cooking. Aş vrea să ies la pensie de la matinal', a declarat Patrizia Pagleri pentru canalul online wownews.