Ce pasiune neobișnuită are Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William

 Dumba Gabriela
.

Ai putea crede că o prințesă care împlinește șase ani în mai, anul acesta, este înnebunită după păpuși, rochițe și balet, dar Charlotte, fetița ducilor de Cambridge are o pasiune total neobișnuită. Fiica ducesei Kate Middelton și a Prințului William iubește natura cu tot cu vietățile de pe moșia lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fata ducilor de Cambridge s-a familiarizat deja cu fauna și flora care înconjoară reședința din Norfolk de pe Anmer Hall și a dezvoltat o pasiune care îi pune de multe ori pe părinți în alertă. Și asta pentru că micuța Charlotte este înnebunită după păianjeni!

Copii-Kate-Middleton3-683×1024Copii-Kate-Middleton3-683×1024

„Micuța prințesă este fanatică atunci când vine vorba de păianjeni. Îi place să îi observe și să învețe despre ei. Vânează de multe ori păianjeni, îi ține sub observație, iar apoi îi eliberează', a declarat Katie Nicholl pentru revista Ok!, o apropiată a familiei regale.

Ce fac copiii ducilor de Cambridge în pandemie

Prințul Wlliam și Kate Middleton au împreună 3 copii: George, cel mai mare dintre frați, are 7 ani, cea mijlocie este Charllote (5), iar mezinul familiei este Louis, care pe 23 aprilie va face 3 ani.

„Kate s-a interesat cum îi poate ajuta pe copii să învețe în aer liber, direct de natură. Mama lor e conștientă că odată cu școala online copiii petrec destul de mult timp în fața ecranelor, iar faptul că Charlotte are această pasiune o ajută în limitarea dependenței de tehnologie. Când au timp liber, Kate și William îi scot afară pe copii, indiferent dacă plouă sau e soare', a mai spus Nicholl.

Citește și:

Cum se mențin în formă Kate Middleton și Meghan Markle. Trucurile care nu dau greș

Cum își educă Ducesa de Cambridge copiii, în public. Secretul lui Kate Middleton

Kate Middleton a apelat la intervențiile estetice, pentru a scăpa de riduri? Adevărul despre scandalul „Baby Botox” de la Casa Regală Britanică

Kate Middleton folosește un limbaj codat cu copiii ei

Kate Middleton are apariții impecabile la fiecare ieșire în public, fie ea oficială sau nu, dar dacă Ducesa de Cambridge este obișnuită cu protocolul și, în general, cu rigorile Casei Regale Britanice, micuții ei și ai Prințului William, nu pot fi întotdeauna ținuți din scurt.

Kate Middleton a fost auzită nu o dată în public spunându-le copiilor ei: „Haideți să luăm o pauză!', cuvinte care, în alte condiții, s-ar fi transformat probabil în „Potoliți-vă!'.

Ducesa de Cambridge mai are o strategie, care nu dă greș niciodată. Când copiii încep să se agite excesiv, Kate îi mângâie pe creștet și aproape întotdeauna se apleacă la nivelul lor pentru a le vorbi, gest care îi liniștește de fiecare dată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton