Păruială între Alexandra și Maria la Puterea Dragostei! Imagini incredibile cu bătaia dintre ele

.

Alexandra și Maria de la Puterea Dragostei au început anul cum nu se poate mai… violent! Fetele au lăsat rușinea la o parte și s-au păruit în văzul tuturor, făcând abstracție de camerele de filmat și de faptul că le privește o țară întreagă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care s-au bătut Alexandra și Maria de la Puterea Dragostei nu are, evident, nimic de-a face cu dragostea, ci cu rivalitatea dintre ele și disperarea de a câștiga sezonul 3 al show-ului matrimonial de la Kanal D.


Alexandra ar fi fost deranjată de faptul că Maria a acuzat-o că ar discuta şi cu alţi bărbaţi din afara show-ului matrimonial și a sărit la bătaie.

„Îi duci de nas pe băieții ăștia doi, dar de fapt consider că mai vorbești cu cineva în afara competiției. Băi, șobolanule. Dacă ești așa puternică, de ce ați sărit două la una?’, i-a reproşat Maria colegei de emisiune.


Mai mult, Maria a luat-o în vizor şi pe Mariana, moment în care băieţii s-au văzut nevoiţi să intervină. Alexandra nu a mai suportat să o audă pe cealaltă concurentă vorbind-o de rău și a sărit la bătaie.

Tu crezi că mi-e frică de tine? Stai că-ți arăt eu cum mi-e frică mie de tine!’, a spus Alexandra.

„Ce faci tu aici, că vii și sări ca o cioară. Știi de ce te-ai dus tu ieri cu sorcova, pentru că creierul tău era de mult plecat cu sorcova și era timpul să plece și trupul acolo unde ți-era creierul!’, i-a spus şi Mariana Alexandrei.


A urmat o bătaie în toată regula, cu păruieli și înjurături, scene incredibile care i-au determinat pe fanii emisiunii să ceară descalificarea celor două concurente de la Puterea Dragostei.

Citește și:

Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

Soția lui Lucian Mîndruță s-a vaccinat anti COVID-19. Cum se simte Ioana: ‘Amorțeală ușoară, febră moderată’


De ce a fost fiica Anamariei Prodan operată de urgență. A suferit două intervenții într-un an!

Cine este Cristian Comănici, favoritul sezonului 3 din Puterea Dragostei

Întrebată de norocosul sezonului, Manuela a dezvăluit că cel care ar trebui să plece acasă cu marele premiu este Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, în vârsta de 22 de ani.


Cristian a cucerit inimile telespectatorilor, însă tânărul nu formează un cuplu, până acum, cu nicio concurentă. În ceea ce priveşte favoritele din casa fetelor, Alexandra conduce detaşat.

Cristian Comanici a venit la Puterea Dragostei hotărât să își găsească jumătatea. Cristian este fratele Biancăi, câștigătoarea a două sezoane de Puterea Dragostei. Față de primul sezon, în al doilea Bianca a reușit să își gaseaca jumătatea și a plecat acasă nu doar cu premiul în bani, ci și cu băiatul visurilor sale.


Cristian are o mașină de fițe, iar de ziua lui a fost în București,
anul trecut. Acesta a postat atunci câteva imagini cu mașina pe care o
conduce. Deși nu se aseamănă foarte mult, cei doi au totuși trăsături
comune, iar Cristian va avea cu siguranță succes la fete pentru că este
un tânăr cu multă atitudine.


Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci. A activat în mai
multe domenii, printre care construcții, informatică, iar ultima
ocupație a fost tester de jocuri. Își dorește să-și găsească perechea
potrivită. Este pasionat de lectură, documentare istorice și jocuri
video.