Ce se întâmplă cu partajul de un milion de euro dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță: „Ea a aplicat mai multe strategii prin care să...”

 Ifrim Georgiana
.

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat cu scandal în urmă cu doi ani. Zilele trecute, femeia anunța public că a câștigat procesul de calomnie și defăimare dintre ea și artist, însă fostul membru al trupei „Talisman' a contestat informația, susținând că decizia judecătorilor nu este „definitivă' și „irevocabilă'. Astfel, solistul are drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Recent, soțul Medanei a făcut noi declarații despre procesele dintre el și Larisa Uță, dar și despre partajul pe averea de un milion de euro. Iată ce a spus acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La doi ani de la divorț, relația dintre Alin Oprea și Larisa Uță este din ce în ce mai tensionată. Artistul a fost dat în judecată de fosta lui soție pentru defăimare și calomnie, iar aceasta a anunțat că judecătorii i-au dat câștig de cauză. De cealaltă parte, fostul membru al trupei „Talisman' a spus că va face apel și că mesajul postat de Larisa Uță este o încercare de a-și „spăla imaginea'. După separarea legală, solistul a decis să înceapă procedurile de partaj pe apartamente, imobilele fiind evaluate la aproximativ 1 milion de euro. Acum, Alin Oprea spune că procesul nu a început încă și a explicat motivul.

al9al9

După divorțul de fosta soție, Alin Oprea a declarat că Larisa Uță i-ar fi blocat conturile și că nu mai are acces la banii pentru care a muncit o viață întreagă. Fostul membru al trupei „Talisman' a inițiat procedurile de partaj, însă se pare că demersurile acestuia se află într-o etapă premergătoare.

Citește și: Alin Oprea, primele declarații despre procesul pierdut cu fosta lui soție, Larisa Uță: „S-a grăbit să anunțe o victorie falsă' / Artistul va face apel

Citește și: Alin Oprea a pierdut procesul de defăimare intentat de fosta soție, Larisa Uță: „Ceea ce am trăit în ultimii trei ani este un coșmar'

Citește și: Maria Roman, câștigătoarea sezonului 3 Mireasa, este însărcinată: „Mi-a îndeplinit cea mai de preț dorință”

Citește și: Survivor România 2023. Patru Faimoși sunt în pericol de eliminare

În ce stadiu a ajuns partajul de un milion de euro dintre Alin Oprea și fosta soție

Alin Oprea spune că partajul dintre el și Larisa Uță se află într-o etapă premergătoare, în care se identifică bunurile adunate de cei doi soți în timpul celor 23 de ani de căsnicie.

„Din păcate, procesul pe bunuri nici nu a început încă. Suntem în etapa premergătoare, când încă identificăm bunuri, conturi, sume de bani, mașini, acte de proprietate și altele. Este o etapă anevoioasă pentru că acestea au rămas în proporție de 100%, abuziv, la fosta soție și ea a aplicat mai multe strategii prin care să diminueze cât mai mult valoarea partajabilă', a declarat Alin Oprea, potrivit impact.ro.

Ce spune Alin Oprea despre procesul de defăimare

Fostum solist al trupei „Talisman' a mai făcut câteva precizări referitoare la procesul de defăimare intentat de fosta lui soție, susțținând că a fost vorba despre o „strategie de imagine' din partea Larisei Uță.

„Legat de ieșirea publică precipitată a fostei soții, care anunță câștigarea unui proces de denigrare îndreptat împotriva mea, înainte măcar ca hotărârea judecătorească să fie declarată definitivă și irevocabilă, nu este altceva decât o strategie de imagine. Nefiind mulțumit cu soluția, evident că eu voi ataca prin recurs, iar ea, temându-se că va pierde la Curtea de Apel, a dat fuguța să anunțe public că a câștigat în prima instanță, la Judecatoria de Sector. Ea speră să păcălească publicul prin tehnica primei știri de impact: 'Alin Oprea a pierdut procesul cu fosta soție!'. Apoi, indiferent dacă eu voi demonstra contrariul, lumea va rămâne cu prima impresie, că ea a ieșit victorioasă', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

„Ea ar vrea ca lumea să o vadă o sfântă'

Legat de procesul de defăimare intentat de Larisa Uță, Alin Oprea s-a arătat dezamăgit de faptul că fosta lui soție implică copiii în această situație.

„Dar, de ce este atât de important ca oamenii să afle că ea a câștigat procesul de denigrare? Simplu. Pentru ca să inducă în eroare că ea de fapt nu este vinovată de nimic din ce am acuzat eu la divorț (pe care, culmea, l-am câștigat la toate capitolele). Pentru ea cel mai important lucru este să demonstreze, cumva, prin orice mijloace, că acuzația de infidelitate nu este adevărată. Ăsta este of-ul ei cel mai mare. Ea ar vrea ca lumea să o vadă o „sfântă', soția și mama perfectă.

Dar, câștigarea acestui proces este irelevantă, în acest sens, deoarece instanța nu stabilește dacă ea m-a înșelat sau nu, ci dacă modul în care am vorbit în spațiul public, despre acest lucru, este sau nu de natură să aducă atingere imaginii și vieții ei private. În aceste condiții, eu și alți martori ne menținem cu probe acuzațiile de infidelitate, aduse anterior, însă ne vom limita la un limbaj cât mai neutru, care să nu mai poată fi considerat denigrare. O mamă perfectă nu-și aruncă din răzbunare copiii în luptă împotriva propriului tată, mutilându-le astfel sufletul, cariera și bunăstarea. Legat de acest aspect, însă, numai Dumnezeu este în măsură să o judece …', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton