Paris Hilton vine să pună muzică la Craiova, la Festivalul IntenCity. Vedeta se întoarce în România după 4 ani

.

Paris Hilton vine la Craiova, pentru Fetivalul IntenCity. Moșteniroarea Imperiului Hilton e invitată să mixeze muzică alături de nume deja consacrate. Blondina cunscută la nivel internațional a debutat recent în acest domeniu și face deja bani frumoși!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Paris Hilton vine la Craiova, pentru Fetivalul IntenCity. Vestea i-a luat prin surprindere pe toți fanii ei și abia așteaptă să o vadă pe scenă, și în România. Așadar, cu siguranță, moștenitoarea Imperiului Hilton se va număra printre principalele actracții din cadrul evenimentului muzical.

Paris Hilton, pe numele ei complet Paris Whitney Hilton, va ajunge în România, la Craiova, în perioada 26 – 28 august. Starul internațional, în vârstă de 41 de ani, vine în țara noastră pentru a participa la festivalul IntenCity. Îndrăgita vedetă s-a apucat de muzică de ceva timp și deja mixează, ca DJ, în diferite cluburi sau la evenimente.


Citește și: Drama lui Paris Hilton. Multimilionara a avut o copilărie traumatizantă:'Încă am coșmaruri, dar mereu am afișat viața perfectă'

Citește și: Cine e influencerul cu care Anamaria Prodan s-a afișat în Dubai.Se cunoaște cu Paris Hilton

Citește și: Diana Gureșoaie a ajuns de urgență la spital.Riscă să-i fie amputat piciorul

Citește și: Ce a decis Andreea Mantea după ce fiul ei a venit bătut de la școală:'Avea ochiul aproape scos'

Paris Hilton vine la Craiova, pentru Fetivalul IntenCity


Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, Paris Hilton percepe onorarii uriașe, de până la un milion de dolari pe noapte, pentru a mixa la un eveniment. În Craiova, ea va mixa alături de Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan și Paul Van Dyk.

„Paris Hilton vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seară DJ-ilor. Vedetă internațională s-a apucat de curând de muzică și e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk’, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.


Ricchi e Poveri, pe scena de la Craiova

Primarul Lia Olguța Vasilescu a menționat că la această primă ediție a evenimentului din Craiova vor fi prezenți și reprezentanți ai muzicii latino. Totodată, fanii vor putea asculta și trupe ori artiști care au făcut istorie.

„Festivalul IntenCity, la prima ediție, aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ-ei, nume de succes din muzică latino precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche. Festivalul IntenCity se desfășoară în perioada 26 – 28 august’, a adăugat edilul.


Totul despre cariera lui Paris Hilton

Paris Hilton e una dintre cele mai apreciate vedete din Statele Unite ale Americii. A devenit cunoscută drept moștenitoare a imperiului hotelier Hilton, al tatălui său. De când a devenit celebră, Paris Hilton a ocupat deseori prima pagină a tabloidelor. De multe ori, ea a șocat publicul prin aparițiile ei excentrice.


De-a lungul timpului, blondina a activat ca actriță și fotomodel și a fost descrisă ca o „celebutantă’, un amestec interesant de „celebritate’ și „debutantă’.

Se pare că pe lângă modă și actorie, Paris Hilton e pasionată și de muzică. Ba chiar a lansat un hit, „Stars are blind’. Vedeta are și cunoștințe în domeniu. E o pianistă desăvârșită, având în vedere că a studiat atât pianul, cât și vioara, în școală.

De ceva vreme, Paris Hilton a început să mixeze muzică la petreceri și să apară în diferite cluburi ca DJ. A avut chiar un post de DJ resident la faimosul club din Ibiza, celebrul Amnesia. În plus, a fost invitată și la diferite evenimente din China, Dubai sau Ibiza. De altfel, în 2018 a venit prima oară în România, fiind invitată să mixeze într-un club celebru.

Sursă foto: Instagram, Hepta