Paris Hilton si Nicole Richie - Doua nunti in aceeasi zi

 Revista VIVA
.
Paris Hilton, Nicole RichieParis Hilton si-ar dori sa se casatoreasca in aceeasi zi cu cea mai buna prietena a ei, Nicole Richie.

Din momentul in care cele doua au devenit prietene la catarama, Paris si Nicole nu prea s-au mai despartit. Au ajuns sa se indragosteasca de doi frati, ambii componenti ai trupei americane de rock „Good Charlotte', Benji si Joel Madden.

Nicole a fost cea care a facut primul pas. Dupa mai multe luni de relatie cu Joel Madden, solistul grupului, Nicole anunta in iulie 2007 ca asteapta primul copil si ca ea si Joel s-au hotarat sa se logodeasca. Pe 11 ianuarie, Nicole a nascut-o pe Harlow Winter Kate a carei nasa nu putea fi alta decat Paris.

Vazand-o pe prietena sa atat de fericita, Paris Hilton si-a zis ca nu se poate lasa mai prejos, iar in viata sa trebuie sa apara un copil. Ii lipseste un tata, insa nu a fost nevoie sa caute prea departe. Benji Madden, fratele iubitului prietenei sale, pare sa fie foarte potrivit. Acum starletei ii surade ideea de a organiza chiar o casatorie dubla.

Un apropiat al lui Paris a declarat ca aceasta se gandeste sa faca milioane de dolari vanzand fotografiile de la aceasta casatorie inedita.

Foto: www.hepta.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton