Paris Hilton - Filantropista, mai nou!

 Revista VIVA
.

Dupa 23 de zile de vara caniculara petrecute la zdup, mostenitoarea reuseste sa ne capteze atentia si cu titluri pozitive. Cu un look nou si cu o mina calda, Paris a mai rarit-o cu noptile albe in favoarea zilelor pline.

Recent, a anuntat ca se va imbarca intr-o calatorie de cinci zile catre Rwanda, unde va incerca sa le aduca bastinasilor un zambet pe buze si cativa dolari in buzunar. Initiativa nu-i apartine ei, ci organizatiei „Playing For Good', raspunzatoare pentru cele mai multe dintre impulsurile filantropice ale vedetelor de la Hollywood.

Chiar si asa, schimbarile din ultimul timp ale fiicei risipitoare sunt demne de lauda. Si de un nou reality show pe post de suport mediatic. Ultima gaselnita de gen a producatorilor americani, « The Philantropist », isi propune sa aduca in prim-planul publicului cateva actiuni caritabile pastorite de starurile din Cetate. Astfel ca razboiul declarat de Paris foametei din Rwanda va fi filmat in intregime, urmand sa functioneze ca prim episod.

Text: Catalina Sevastre, Foto: famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton