Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol: „A fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”

.

Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol. În luna martie a anului 2021, artistul și partenera lui de viață au devenit părinți pentru prima dată. Recent, coprezentatorul emisiunii „Românii au talent' a vorbit despre rolul de tată, susținând că, în curând, va avea avea parte de noi ajutoare. Ion și Ioana Maria au decis să-și cumpere o locuință în vecinătatea fiului lor, astfel vor putea petrece mai mult timp cu micuța Josephine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol. Smiley are o relație extrem de apropiată cu părinții lui. Tatăl acestuia, Ion Maria, a fost pilot de avion în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Cea care i-a dat viață, pe numele ei Ioana, a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice din Pitești, iar acum lucrează cu fiul său, fiind cea care se ocupă de contabilitatea studioului de înregistrări „HaHaHa Production’. În curând, părinții artistului se vor muta într-o nouă locuință, situață în apropierea celei în care locuiesc Smiley și Gina Pistol. Se pare că Ion și Ioana Maria și-au dorit să fie mai prezenți în viața nepoatei lor, acesta fiind principalul motiv pentru care au făcut investiția.


Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol. În această perioadă, artistul susține că are mai multe proiecte în desfășurare în străinate. De când a devenit mamă, partenera acestuia s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a dedicat viața creșterii fiicei ei. Acum, prezentatoarea TV va avea parte de tot sprijinul viitorilor ei socri, despre care a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă.


Citește și: „Da, plănuim să facem nunta'. Gina Pistol și Smiley se pregătesc de căsătorie. Ce spune prezentatoarea TV despre rochia de mireasă

Citește și: De ce nu au dat Smiley, Andreea Esca și Shelly casting pentru „Ramon’, filmul lansat de Pavel Bartoș. Ce roluri joacă în peliculă: „Partea cea mai grea a fost…' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Hulpe a publicat prima imagine cu fiica ei nou-născută: „Nu mă mai satur să fiu fericită'


Citește și: „Am fost foarte afectată’. Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana Roman, a spus că refuză să-și viziteze mama în centrul de recuperare

Părinții lui Smiley și-au cumpărat casă lângă cea a artistului și a Ginei Pistol

Ion și Ioana Maria sunt topiți după nepoțica lor, așa că au decis să se mute mai aproape de aceasta. Părinții lui Smiley au decis să-și cumpere o locuință în vecinătatea artistului, astfel o vor putea vizita pe micuța Josephine ori de câte ori simt nevoia. În urma mai multor discuții, viitorii socri ai Ginei Pistol au concluzionat că mutarea este este o decizie benefică pentru toți membrii familiei.


„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună’, a susținut artistul, potrivit unica.ro.

„Sunt implicat total’

Smiley s-a descris ca fiind un părinte extrem de implicat, susținând că se minunează zilnic văzându-și fiica crescând. Artistul spune că are un program echilibrat și reușește să-și îndeplinească toate atribuțiile profesionale, dar și cele legate de familie.


„Sunt implicat total. Fac tot ce trebuie. Tot ce vreau eu, tot ce vrea ea. Rămân și cu ea singur. Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm. Are un simț artistic deosebit. Aproape în fiecare săptămână rămâi șocat de ceva: a învățat singură să danseze, cântă, fredonează piese, le prinde foarte repede. Totul e nou pentru mine. În fiecare săptămână învață cuvinte. E un copil deosebit’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


Ce spune artistul despre nunta cu Gina Pistol

În ceea ce privește nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, artistul a susținut că va face marele anunț la momentul potrivit. Cântărețul și prezentatoarea TV formează un cuplu de aproximativ 7 ani, însă nu au făcut încă marele pas.

„Am găsit tot ce aveam nevoie la Gina. Și am găsit și lucruri de care nu știam că am nevoie’, a spus acesta.

Smiley recunoaște că petrece mult timp departe de familie, având în vedere proiectele pe care le desfășoară în străinătate: „Da, plec constant. Săptămâna trecută m-am întors de la Londra. Urmează să mai merg în America, apoi iar la Londra’.

Sursa foto: Facebook