Parastas de 5 ani pentru Ileana Ciuculete. Gestul făcut de băieții artistei, la cimitir

.

Ileana Ciuculete a murit acum 5 ani, iar familia i-a făcut parastas pentru a-i comemora memoria și a da de pomană, conform tradiției creștine. Băieții artistei, Aurel Ciuculete și Mugurel Sfetcu, și mama cântăreței au venit de la Craiova să facă parastas la mormântul artistei din Cimitirul Străulești, de lângă București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Chiar dacă abia pe 14 martie se împlinesc 5 ani de când ne-a părăsit Ileana Ciuculete, familia acesteia i-a făcut parastas regretatei cântărețe încă de sâmbătă, 6 martie. Băieții și fratele artistei au dorit să împartă pachete cu mâncare de dulce’ pentru Ileana Ciuculete.

Cine a mers la parastasul de 5 ani făcut pentru Ileana Ciuculete


La parastasul de la bisericuța din incinta Cimitirului Străulești, unde este înmormântată artista, au fost prezenți și nașa Doina Belu, dar și cântărețul Gore Belanschi, un apropiat al soților Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, conform Fanatik.

Familia regretatei Ileana Ciuculete au pregătit pachete cu mâncare pe care le-au împărțit la cimitir. Băieții artistei s-au asigurat că mormântul mamei lor este plin cu flori.

‘Au venit băieții cu pachete ‘de dulce și colivă, la prima oră. Au umplut mormântul cu flori. Acum e post. Au făcut mai repede cu o săptămână, să poată împărți pește și brânzeturi. Au avut pachete cu de toate, cu pește, brânză, ouă și dulciuri de toate felurile.


Au plecat apoi la Craiova. Am înțeles că făceau parastas și la Craiova la ora 13 și se grăbeau, pentru că au vorbit cu preotul. Au fost Mugurel, fratele Ilenei, Auraș, cu mama care are 90 de ani.

Eu îi pomenesc mereu. Și pe Ion Dolănescu, față de care am fost la fel de apropiată, dar și pe Ileana și pe Cornel, ori de câte ori fac o colivă și pentru cei din familia mea!’, a declarat Doina Belu, cea căreia Ileana Ciuculete și Cornel Galeș îi spuneau nașă.


Aceasta urma să îi cunune la biserică, la aniversarea de 25 de ani de la căsătorie, chiar în anul în care s-a stins din viață cântăreața.

Citește și: Ilie Năstase s-a enervat în timpul unui interviu cu soția lui, Ioana Simion:Dacă vrei, poți să pleci

Citește și: Anamaria Prodan, replică acidă la adresa lui Reghe:Se tăvălea ca o râmă și ne ruga să îl iertăm

De ce băieții Ilenei Ciuculete i-au făcut parastas mai devreme

Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete a decis să facă mai devreme parastasul de 5 ani pentru mama sa pentru a nu prinde Postul Paștelui. Astfel, au putut împărți bunătăți „de dulce' la cimitir.


‘Noi am făcut parastas sâmbăta trecută pentru mămica noastră. Am venit de la Craiova. Am făcut atunci, să putem da de pomană mâncare ‘de dulce, cum se spune, și nu de post. A fost dezlegare la pește, așa că am împărțit pește, ouă și brânzeturi’, a declarat, pentru FANATIK, fiul cel mare al cântăreței Ileana Ciuculete.


Cornel Galeș, înmormântat lângă Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la vârsta de 64 de ani. Celebra cântăreață s-a stins din viață pe un pat de spital, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu ciroză și Hepatita C. Starea interpretei s-a degradat rapid pentru că, medicii care au avut-o în grijă, i-ar fi descoperit și un cancer la ficat, adenocarcinom.

Văduvul cântăreței, Cornel Galeș ‘a plecat’ după ‘Zânica’ lui (așa cum o alinta pe Ileana Ciuculete – n.r.). la un an și 8 luni distanță, la vârsta de 60 de ani. Soțul interpretei de muzică populară s-a stins din viață fulgerător, în urma unui accident de mașină, care i-a fost fatal. Tragicul eveniment s-a petrecut în Spania, într-o localitate de lângă Valencia, unde văduvul artistei se mutase după moartea acesteia.