Panică la Ferma pentru Viviana Sposub: "Simt că nu am aer!". Medicii au intervenit de urgență

 Dumba Gabriela
.

Viviana Sposub a trecut prin momente de panică majoră la Ferma și a fost nevoie de intervenția medicilor. Bruneta nu mai putea să respire, iar Bandiții s-au temut pentru viața ei și strigat după ajutor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lipsa hranei, oboseala, gândacii, mediul umed şi închis şi-au spus cuvântul. Viviana Sposub a cedat şi a făcut un atac de panică chiar sub ochii colegului Gabriel Toader, care s-a speriat îngrozitor și a cerut insistent ajutorul medicilor. Asistenta de la Vorbeşte lumea' nu mai putea respira, iar una dintre mâini îi era amorţită.

Mă simt închisă în locul ăsta. Simt că nu am aer, îmi vine să ies afară. Nu pot să îmi mişc nici degetele. Încerc să mă calmez, dar nu reuşesc. Am ameţit', a explicat Viviana, ulterior.

Viviana a avut parte de ajutorul lui Gabi Toader pe tot parcursul atacului de panică.

Gândeşte-te că eşti acasă la tine, ca totul este bine. Încearcă să respiri, să te linişteşti. Se sufoca Viviana, trimiteţi repede un medic', a spus Gabriel Toader, colegul său din echipa Bandiților.

Cu ajutorul medicilor, Viviana a reuşit să se liniştească şi s-a pus pe picioare.

viviana-sposub-atac-de-panica-in-timpul-unei-ploi-torentiale-cum-a-depasit-momentul_1viviana-sposub-atac-de-panica-in-timpul-unei-ploi-torentiale-cum-a-depasit-momentul_1

Ce este atacul de panică, problema pe care a avut-o Viviana Sposub la Ferma

Atacul de panică reprezintă un episod brusc și recurent de teamă intensă, neliniște sau anxietate, care declanșează reacții fizice severe, în ciuda faptului că nu există un pericol real sau o cauza aparență.

Atacurile de panică pot fi foarte îngrijorătoare. Când se produce un atac de panică, ai putea crede că pierzi controlul, că ai un infarct de miocard sau chiar că mori. Multe persoane au unul-două atacuri de panică de-a lungul vieții, iar problema dispare, probabil când situația stresantă se încheie. Însă, dacă te confrunți cu atacuri de panică recurente, neașteptate și ai perioade lungi de teamă constanța sau de teamă a unui alt atac, probabil că ai afecțiunea denumită tulburare de panică.

Revederea dintre Viviana Sposub și George Burcea, motiv de discuții în Fermă

După ce și-a revenit din starea de panică, Viviana Sposub a avut parte de un moment fericit. L-a revăzut pe George Burcea și, spre surprinderea tuturor, s-au comportat de parcă erau într-o relație de dragoste veche. S-au îmbrățișat și sărutat îndelung, spre șocul celorlalți.

Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte', a mărturisit Viviana în cadrul emisiunii.

A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana', a declarat George.

Când s-au îmbrățișat și s-au sărutat, Ana Maria Ababei le cânta Love is in the air', iar Ana Lesko glumea, spunând: George, ce noroc că ai făcut duș, nu?'.

George Burcea se află în plin divorț cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună două fetițe și, deși nu au divorțat oficial, actorul are deja o relație cu vedeta, Viviana Sposub.

La scurt timp după difuzarea imaginilor din Ferma, când se sărutau cu foc, George a postat pe Instagram imaginea care imortaliza momentul, însoțit de o inimioară.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton