Pandemia i-a afectat pe Brigitte și Florin Pastramă! Ce s-a întâmplat cu șaormeria care le aducea bani frumoși

.

Brigitte și Florin Pastramă făceau bani frumoși cu șaormeria, însă în urmă cu câteva luni s-au văzut nevoiți să o scoată la vânzare din cauza pandemiei care le-a „furat” clienții. N-au reușit, însă, să găsească un cumpărător și s-a pus praful peste afacerea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pandemia a închis afacerea cu șaorma deținută de Brigitte și Florin Pastramă. De câteva luni bune au scos-o la vânzare pe un preț de 57.000 de euro, însă iată că nici acum nu au reușit o tranzacție.


În primăvara acestui an, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, și-au deschis o afacere în domeniul fast-food-ului. Mai precis, o șaormerie cu de toate, în zona Fundeni a Capitalei. La început le-a mers ca pe roate și soții Pastramă munceau cot la cot cu angajații, zi lumină, să facă față comenzilor.


A funcționat o vreme, au vândut sute de șaorme, însă pandemia le-a tăiat avântul. Vânzările au scăzut, datorile au crescut, motiv pentru care business-ul a fost scos la vânzare după nici patru luni de la deschidere, potrivit Click!.

„Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună’, așa suna anunţul postat de Brigitte pe site-ul OLX la începutul verii.



Brigitte nu a reușit să facă tranzacția mult dorită, iar zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins imagini dezolante cu shaormeria soților Pastramă pusă pe butuci de pandemie.

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori'

Alexandra Stan, în cărți pentru Survivor România 2021! Ce alte vedete pleacă în Republica Dominicană

Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor. Cum i s-a declanșat sindromul Tourette


În 2019, Brigitte a pierdut 100.000 de euro

Afacerea cu șaorma vine după ce, anul trecut, în 2019, Brighitte a fost nevoită să pună lacăt afacerii cu haine de firme pe care o avea într-un mall din Nordul Capitalei, afacere care i-a adus pierderi, susținea ea, de 100.000 de euro din momentul în care a intrat în reality-show-ul Ferma, locul în care și-a cunoscut actualul soț, pe Florin Pastramă.