(P) Anda Adam Primar!

.

Anda Adam intră în cea mai nouă campanie electorală și candidează pentru poziția de Primar al Orașului cu Chef de Viață.

Berăria H, alături de Premio Travel, trimite cel mai norocos votant în Dubai și premiază mulți alegători cu zeci de alte premii în noua campanie lansată pe 1 februarie.


La 5 ani de la ultimele alegeri, Orașul cu Chef de Viață își caută un nou Primar. Patru candidați cu promisiuni mărețe intră în cursă: Anda Adam, Dan Badea, Dan Helciug și independentul Mihai Meiroș, iar electoratul e mobilizat masiv la vot.

Anda Adam este una dintre cele mai iubite artiste din România, impresionând spectatorii la fiecare concert datorită talentului său. Hit-urile artistei sunt ascultate încă din anii 90 până în prezent. Melodii celebre precum Ajutor, Nai, nai, Ce ți-aș face au fost fredonate de mii de fani. Acum, cântăreața intră într-o competiție electorală pentru a susține ieșitul fetelor la bere.


Anda Adam candidează din partea partidului FTLBR și, dacă va fi aleasă Primar în Orașul cu Chef de Viață, ea promite să lupte împotriva prejudecăților asupra femeilor care beau bere. 

Programul electoral al Andei Adam își propune să încurajeze fetele să iasă la bere, să se distreze fără restricții sau limite și desființează clasicele umbreluțe în paharele de cocktail. Aceasta își încheie discursul apelând la susținerea tuturor bucureștencelor: Votați Anda Adam pentru fete cu chef de bere în Orașul cu Chef de Viață!


Ah, și să nu uităm de premii. Toți alegătorii:

  • Primesc un metru de bere garantat la Joia de Ieșeală în Berăria H
  • Participă la tombola pentru o excursie în Dubai pentru 2 persoane oferită de Premio Travel

Electoratul poate vota până pe 29 martie online pe www.berariah.ro/voteaza sau la secțiile de votare amenajate chiar în Berăria H.

Vezi programul electoral complet al Andei Adam: