Ozzy Osbourne a confirmat că suferă de Parkinson: „Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an!”

.

Ozzy Osbourne a confirmat că, în urmă cu aproape un an, a fost diagnosticat cu Parkinson. În vârstă de 71 de ani, muzicianul a anunţat că trece prin clipe îngrozitoare şi, trăgând linie ultimului an, „2019 a fost cel mai urât, lung şi dureros an din viaţa mea'.


Împreună cu soţia,
Sharon, care îi este şi manager, Ozzy Osbourne a vorbit despre problemele sale
de sănătate la emisiunea „Good Morning America’.

„A fost îngrozitor de provocator pentru noi toţi. Am ţinut ultimul concert de Anul Nou, la The Forum (în 2018), apoi am căzut rău, a trebuit să fiu operat la gât, ceea ce mi-a distrus nervii. Mă simt mult mai bine acum decât în februarie anul trecut. Eram în stare de şoc’, a povestit Osbourne, care a fost spitalizat anul trecut şi din cauza unei pneumonii agravate.


Sharon Osbourne a subliniat că boala lui se află acum în stadiul 2. „Sunt multe feluri de Parkinson – nu este o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. E ca şi când ai o zi bună, o altă zi bună, apoi o zi foarte proastă’.

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat. Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă sunt pe moarte. Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an’, a mărturisit Ozzy Osbourne, potrivit stirilekanald.ro.