Ozana Barabancea a câștigat procesul cu fostul soț, dar nu este mulțumită de decizia judecătorilor

 Dumba Gabriela
.

Ozana Barabancea și-a dat în judecată fostul soț, la 16 ani de la divorț și a câștigat, în cele din urmă, procesul. Însă, jurata de la „Te cunosc de undeva” nu este mulțumită de decizia judecătorilor prind pensia alimentară pentru cei doi copii ai fostului cuplu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea l-a chemat în Instanță pe pianistul Sorin Terinte, bărbatul de care a divorțat în urmă cu 16 ani pentru că nu și-a îndeplinit obligațiile financiare față de cei doi copii ai lor. Iată că Ozana a câștigat procesul, doar că decizia magistraților nu o încântă pe deplin.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, citate de cancan.ro, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 3 din București i-au dat câștig de cauză vedetei de la Antena 1 și au stabilit ca fostul soț al Ozanei să plătească, pentru fiica lui, o pensie alimentară în cuantum de 25% din veniturile lunare.

Ozana Barabancea nu a obținut, însă, tot ce și-a dorit pentru că ea a cerut în fața magistraților ca fostul soț să plătească retroactiv și pensia alimentară pentru fiul lor.

Ozana-Barabancea-si-fostul-sotOzana-Barabancea-si-fostul-sot

Decizia instanței în procesul deschis de Ozana Barabancea

'Admite în parte acțiunea, în baza achiesării păratului. Obligă pârâtul să plătească reclamantei o pensie de întreținere stabilită în favoarea fiicei sale minore, în cuantum de 25 % din venitul său net lunar reprezentând salarii, dar nu mai puțin de 25% din venitul minim net pe economie, începând cu data de 21.02.2020 până la majoratul minorei. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 3 București. Pronunțată astăzi, 30.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței', se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3.

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au foi copii, Gloria, care are 17 ani și Andrew, care împlinește 20 ani la sfârșitul acestui an.

Motivul divorțului dintre Ozana Barabancea și Sorin Terinte

Ozana ar fi fost înşelată de mai multe ori de fostul soţ, însă de dragul copiilor a trecut peste fiecare aventură a bărbatului. Îl prinsese în 'ofsaid' pe soțul ei, pianistul Sorin Terinte, dar l-a iertat de fiecare dată. De dragul copiilor. Dar lovitura avea s-o primească de la prietena ei cea mai bună. Aventura a fost descoperită chiar de artistă, care i-a surprins în pat.

Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra', a spus artista, în urmă cu doar câţiva ani, în emisiunea lui Măruță.

Ozana a 'refuzat' un alt bărbat în viața ei, după despărțirea de soț. A și spus-o, fără perdea: „Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!'.

Citește și:

Gabi Szabo, confirmată pozitiv cu COVID-19! „Nu suntem feriți în niciun fel de acest virus”

Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți”

Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton