OTRAVĂ pentru CODIN, LIVE, pe VIVA!

 Alina Dan
.

VIVA și doi dintre cei mai importanți influenceri de la noi ți-au pregătit o supriză! Începând de azi, în fiecare marți, emisiunea 'Otravă pentru Codin' va fi LIVE pe Facebook Revista VIVA!

Otravă și Codin vor dezbate cele mai fierbinți subiecte mondene, îți vor oferi ponturi despre cele mai hot petreceri din oraș și nu numai și te vor incita la comentarii cu invitați de marcă.

Ediția din această seară are un invitat familiar cu perecerile VIVA! de peste ani. Alături de Otravă și Codin, Monica Munteanu va vorbi despre experiențele petrecerilor noastre și vor oferi detalii de culise neștiute până acum.

Alte două subiecte de neratat în LIVE-ul din această seară sunt două festivaluri de neratat: Sun`s Day Fest, cel mai cool eveniment al acestui weekend, care va avea loc în Parcul Herăstrău, și TIFF 2018, cel mai important festival de film din România, care va debuta, la Cluj – Napoca, pe 27 mai și se va încheia pe 3 iunie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton