Otniela de la Ferma și-a pus silicoane, dar nu se oprește aici cu operațiile estetice. Primele imagini după intervenția la sâni

.

Otniela Sandu era printre singurele vedete din Ferma, show-ul de la Pro TV la care a participat anul trecut, care nu avea operații estetice. Așa că, blonda alintată „Shakira de România” a luat măsuri și astăzi și-a pus silicoane. Însă, nu are de gând să se oprească aici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

De ceva timp, Otniela s-a pus serios pe sport. Aleargă în fiecare dimineață, merge la sală și are mare grijă de aspectul său fizic, mai ales că i-a crescut foarte mult popularitatea după participarea la Ferma. Astfel că, o mărire a sânilor se impunea, pentru un look desăvârsit, chiar facă nu a dus niciodată lipsă de admiratori, iar contul său de Instagram abundă de declarații de dragoste și laude la adresa frumuseții ei.


Însă, Otniela a visat dintotdeauna sâni mai mari și astăzi și-a făcut curaj să-și ducă la îndeplinire dorința. S-a lăsat pe mâinile unui medic estetician din București, iar în această după-amiază a publicat pe Instagram prima poză după intervenția chirurgicală de mărire a bustului. Mă bucur că am întâlnit un medic de la care să înțeleg că o intervenție de ordin estetic nu înseamnă doar a exagera. Cu siguranță o să-i mai trec pragul cabinetului’, a notat Otniela.


Și doctorul care i-a făcut operația a postat o poză cu Otniela și a postat-o pe contul său de socializare. Morning selfie with happy patient and friend @otniela (n.r.: Selfie-ul de dimineață cu fericita pacientă și prietena mea, Otniela)’, a scris medicul estetician la descrierea fotografiei în care apare blonda.


Otniela Sandu a absolvit Facultatea de Jurnalism și a început cu o
carieră de makeup artist, unde este apreciată. În plus, ea a cochetat și
cu actoria. În prezent, vedeta își doreste să aprofundeze cât mai multe
acest domeniu.