OSCAR 2009 - And the Oscar goes to... Kate Winslet sau Meryl Streep? - VIDEO

.

Kate Winslet si Meryl Streep au cele mai mari sanse sa castige anul acesta premiul Oscar la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, potrivit Mediafax.


Criticii de film spun ca 2009 va fi anul lui Kate Winslet, fapt confirmat deja, actrita trecandu-si in palmares un Golden Globe.

Kate Winslet este pentru a sasea oara nominalizata la Oscar, in timp ce Meryl Streep a reusit sa triumfe de doua ori si a adunat nu mai putin de 14 nominalizari.

Daca Kate Winslet are cronici favorabile atat pentru „The Revolutionary Road’, cat si pentru „The Reader’, Meryl Streep a fost declarata cea mai buna actrita la gala Sindicatului Actorilor Americani (SAG).

Insa gala premiilor Oscar poate aduce surprize, membrii Academiei fiind recunoscuti pentru deciziile controversate pe care le-au luat de-a lungul timpului.


Cele 5 actrite nominalizate la categoria Cea mai buna actrita in rol principal sunt: Anne Hathaway („Rachel Getting Married'), Angelina Jolie („Schimbul/ The Changeling'), Melissa Leo („Frozen River'), Meryl Streep („Doubt'), Kate Winslet („Cititorul/ The Reader').

Foto: www.hepta.ro
 

The Reader – Trailer

 

Doubt – Trailer