Orlando Bloom, voluntar în Republica Moldova pentru refugiații ucraineni: "Copiii au nevoie de tot ajutorul pe care puteți să-l dați"

.

Celebrul Orlando Bloom se află în Republica Moldova pentru a ajuta copiii refugiaților ucraineni. Anunțul a fost făcut chiar de actor, aseară, pe pagina sa de Instagram. Orlando Bloom este ambasador în cadrul uni proiect UNICEF și face tot ce-i stă în putință pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Orlando Bloom se află în Republica Moldova, unde este voluntar pentru ajutorarea refugiaților ucraineni. Soțul lui Katy Perry este ambasador în cadrul unui program UNICEF și a publicat primele imagini cu vizita lui în centrele în care au fost adăpostiți copiii ucraineni.

Mesajul postat de Orlando Bloom după ce a ajuns în Moldova

Anunțul potrivit căruia Orlando Bloom se află în Republica Moldova a fost făcut de chiar de actor pe pagina sa de Instagram, unde a postat și mai multe fotografii de la această întâlnire cu oamenii care au fugit din calea războiului.


De la începutul războiului în Ucraina, un copil a devenit refugiat la aproape fiecare secundă. Sunt în Moldova cu UNICEF și vizitez familii care au fost forțate să lase totul în urmă, în căutarea unui loc care să le ofere siguranță.

Copiii din interiorul și din exteriorul Ucrainei au nevoie de tot ajutorul pe care puteți să-l dați’, a scris Orlando Bloom în cadrul postării.

Citește și; Anamaria Prodan, prima reacție după imaginea cu presupusul iubit:„Nu mai sunt tinerică să-mi petrec nopțile de la unul, la altul


Citește și; A murit Madeleine Albright, prima femeie secretar de stat al SUA

Citește și: Zelenski este pregătit pentru o întâlnire cu Vladimir Putin:Demnitatea noastră nu va salva vieți

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit

Orlando Bloom a mai ajutat Ucraina în trecut

Nu este prima dată când Orlando Bloom sare în ajutorul Ucrainei. În 2016, el a vizitat copii din Donbass, Harkov și Kiev, în urma conflictelor cu forțele pro-ruse de la acea vreme.


În 2009, Bloom a fost desemnat Ambasador al UNICEF-ului, iar în 2015 a primit premiul BAFTA Britannia Humanitarian Award.

Ce alte vedete, în afară de Orlando Bloom, sprijină refugiații ucraineni

Orlando Bloom nu este singurul actor care s-a alăturat cauzei ajutorării refugiaților. Mila Kunis și Ashton Kutcher au strâns deja peste 35 de milioane de dolari pentru a-i dona ucrainenilor.

„Suntem copleșiți de recunoștință pentru sprijinul dumneavoastră. În urmă cu 2 săptămâni v-am rugat să vă alăturați nouă și peste 65.000 dintre voi au făcut un pas înainte și au donat ceea ce au putut. Acum, cu ajutorul vostru, am atins obiectivul de 30 de milioane de dolari’, spuneau cei doi, într-o filmare pe Instagram, după ce și-au atins scopul de a strânge această sumă de bani.


Și cuplul de actori format din Ryan Reynolds şi Blake Lively a donat bani pentru cauza ucrainenilor. Aceștia declarau că nu își pot imagina cum este să fii nevoit să îți părăsești casa în asemenea condiții.


Și David Beckham și Victoria Beckham au donat un milion de lire pentru a-i ajuta pe oamenii care au fugit din calea războiului.

Printre cei care au mai donat bani pentru refugiații ucraineni mai sunt și Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio, The Weeknd sau Kit Harington.

Au fost și vedete din România care au sprijinit cauza ucrainenilor, printre care Codin Maticiuc, Andreea Marin, Ilinca Vandici sau Andreea Berecleanu.