Oprah Winfrey ne învață să mâncăm sănătos

.

Cărți de bucate sunt cu miile, însă cine nu și-ar dori să stea la masă cu Oprah? Fanii celebrei regine a talk-show-ului vor avea curând ocazia să experimenteze nu mai puțin de 115 rețete gustoase și sănătoase pe care aceasta le-a strâns într-o carte care va fi cu siguranță o operă culinară.

Despre fluctuațiile de greutate ale lui Oprah probabil că știe deja toată lumea, la fel și despre lupta ei permanentă cu kilogramele în plus, pentru că a vorbit fără rețineri despre asta, și tocmai de aceea ea s-a decis să împărtășească publicului său și soluția la problemele sale, care sunt, de altfel, și problemele a un miliard de oameni de pe planetă, care se luptă cu supraponderalitatea. După ce a descoperit dieta Weight Watchers – de altfel, Oprah detine acum 10% din companie, pentru care a plătit 43 de milioane de dolari! -, care a ajutat-o să slăbească enorm, Oprah a declarat anul 2016 ca fiind „The Year of My Best Body'.


Experiența trăită pe parcursul luptei cu kilogramele a inspirat-o pe vedetă să scrie o carte cu meniuri sănătoase, care conține atât vegetale, cât și pâine (da, tuturor ne place pâinea!), carte care cu siguranță va fi pe placul doamnelor aflate la dietă. „De când mă știu am fost genul ăla de persoană căreia îi place să împărtășească cu ceilalți lucrurile care fac viața mai bună. Când descopăr ceva util, ceva care-mi provoacă plăcere sau îmi aduce alinare, doresc ca și cei din jurul meu să afle despre beneficiile acelui lucru. Așa mi-a venit ideea să scriu această carte de bucate. Este povestea vieții mele – lecțiile pe care le-am învățat, descoperirile pe care le-am făcut – spusă prin intermediul mâncării', a declarat Oprah pentru revista „People'.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta