Omul cu Tourette, viral pe TikTok, are o poveste de viață impresionantă: "Părinții mei nu au Tourette..."

.

Omul cu Tourette, pe numele lui real Andrei Ungureanu, este viral pe TikTok și are o poveste de viață impresionantă. Omul cu Tourette a uimit atunci când a spus că nu vrea să se vindece de această boală, dar a explicat motivele din spatele acestei afirmații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Andrei Ungureanu, zis Omul cu Tourette, este un influencer celebru pe TikTok, dar și-a căpătat adevărata notorietate, în urma participării și câștigării celui de-al nouălea sezon iUmor de la Antena 1. Tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de Aliena, o fată simplă, din Republica Moldova. Cei doi s-au mutat împreună.

De ce nu ar vrea Omul cu Tourette să se vindece vreodată de acest sindrom


Andrei are sindromul Tourette și nu s-a ferit niciodată să se arate așa cum e sau să vorbească despre boala de care suferă. Invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni', moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, omul cu Tourette a spus dacă și-ar dori vreodată, dacă ar fi posibil, să se vindece de sindrom.

„Nu aș vrea să scap de sindromul Tourette. Niciodată în viață. Mă iubesc așa cum sunt. Adică, dacă ar veni cineva și mi-ar zice că există tratament pentru Tourette, aș spune „Nu, mersi'.


Dar nu pentru că am devenit cunoscut, pur și simplu, m-am obișnuit deja. Și dacă nu eram cunoscut, tot nu voiam să mă vindec.', a declarat Omul cu Tourette.

Citește și: Costin Craioveanu a negat că ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea, soția lui:’Cum să bat o femeie când…’

Citește și: Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin criminal de război, pentru prima dată.Reacția dură din partea Moscovei

Citește și: Ce condiție a pus Rusia pentru a avea loc o întâlnire între Vladimir Putin și Zelenski:’Trebuie să se ajungă la…’


De ce s-a spus că Omul cu Tourette s-a prefăcut bolnav

Din dorința de a face o farsă unui vlogger, Andrei Ungureanu a încercat să îl convingă de faptul că nu ar suferi, de fapt, de sindromul Tourette. Iar, în tot acest timp, tânărul s-a abținut de la ticurile verbale pe care le are.

Mai mult decât atât, momentul chiar devenise viral pe rețelele de socializare, multe persoane crezând, astfel, că Andrei nu ar suferi de sindrom.

Totuși, farsa pe care i-o făcuse vloggerului s-a transformat, în scurt timp, într-un moment de morală și mesaje dure primite din partea mai multor internauți. Fără să realizeze că tânărul face, de fapt, o farsă, mai multe persoane l-au judecat pe Andrei Ungureanu și l-au acuzat că ar fi mințit, potrivit cancan.ro.


Totuși, câștigătorul „iUmor’ i-a asigurat pe aceștia că momentul respectiv a fost, de fapt, o glumă și le-a arătat acte medicale care atestă faptul că suferă de sindromul Tourette.

‘Fiecare persoană care are Tourette nu trebuie să aibă exact aceleași ticuri. Că mulți întreabă de ce eu am așa și altul altfel. Pentru că Tourette se manifestă diferit. Are diferiți declanșatori, vorbește altfel, ce vezi, ce auzi, nu s-a găsit antidot, nu există’, a povestit Andrei Ungureanu la ‘Xtra Night Show’.


Omul cu Tourette vrea să devină tată

Omul cu Tourette are 29 de ani și o iubită, pe nume Alina Crăciun, superbă. Cei doi se iubesc foarte mult și au planuri mari împreună.

Omul cu Tourette susține că, deși sunt șanse foarte mari ca fii sau fiicele lui să moștenească boala lui, una din marile lui dorințe este să devină tată.


„Bineînțeles că îmi doresc să am copii. O să moștenească sindromul Tourette, eu sunt convins. Sunt șanse 50-50. Părinții mei nu au Tourette. Nu știu de unde am eu. Probabil s-a uitat cineva la mine și a zis „Uite, ia de aici'. Cred că cineva dintre strămoși o fi avut ceva, pentru că se transmite genetic. Deci de undeva este, o fi venit de undeva.', a mărturisit omul cu Tourette, potrivit wowbiz.ro.