Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, mărturisiri tulburătoare despre lupta cu depresia: „Am vrut să mă sinucid”

 Ifrim Georgiana
.

Andrei Ungureanu, cunoscut de internauți drept „Omul cu Tourette', a făcut mărturisiri tulburătoare despre lupta cu depresia. Deși îi amuză pe privitorii săi prin fiecare apariție, tânărul a dezvăluit că a existat o perioadă în care mintea îi era acaparată de gânduri negre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Omul cu Tourette' a povestit despre lupta sa cu depresia, o perioadă dificilă prin care a trecut, dar care a avut un impact major în formarea sa. Printr-un puternic simț al umorului, acesta și-a construit o întreagă comunitate pe platforma TikTok, însă, mărturisește el, a trecut prin momente critice din cauza depresiei. Chiar dacă are mulți susținători, Andrei Ungureanu a fost adesea criticat și chiar acuzat că se preface pentru a „câștiga' vizualizări.

omul-cu-tourette-1-2omul-cu-tourette-1-2

Într-un interviu recent, Andrei Ungureanu a declarat că a existat o perioadă în care a avut gânduri de suicid. La vârsta de 18 ani, acesta se simțea marginalizat de societate, din cauza sindromului rar de care suferă. Iată declarațiile neașteptate făcute de „Omul cu Tourette!'!

Citește și: Omul cu Tourette, viral pe TikTok, are o poveste de viață impresionantă:”Părinții mei nu au Tourette…”

Citește și: Cum și-a cunoscut iubita Andrei Ungureanu, Omul cu sindrom Tourette:„A fost o conexiune foarte puternică'

Citește și: Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri:”Nu sunt pregătită să mă operez, îmi este frică”

Citește și: Cum își crește Tudor Chirilă cei doi copii: „Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17”

Andrei Ungureanu, alias Omul cu Tourette, mărturisiri tulburătoare despre lupta cu depresia

Andrei Ungureanu a spus că a fost acuzat că mimează simptomele sindromului Tourette, motiv pentru care a intrat în depresie. În 2010, tânărul a avut gânduri de suicid, însă spune că nu s-a lăsat copleșit de această perioadă, ci a devenit mai puternic.

Totodată, acesta a explicat că manifestările bolii diferă de la o persoană la alta și că, în prezent, nu mai pune la suflet comentariile răutăcioase.

„Când am fost mai mic, am intrat în depresie. Prin 2010, am vrut să mă sinucid. Dar ce nu te omoară, te face mai puternic. Și pe mine m-a format toată această chestie. Toate experiențele proaste pe care le-am avut eu m-au format cumva psihic. Să am modul de gândire pe care îl am acum.

Acum nu mă mai interesează absolut nimic, adică cine îmi zice că mă prefac, nu îmi pasă, cine spune că exagerez, nu îmi pasă. „E teatru, nu așa e Tourette-ul!'. De unde știi tu că nu e așa Tourette-ul? Faza e că, la fiecare persoană cu Tourette, manifestările sunt complet diferite. Nu avem aceleași ticuri!', a declarat Andrei Ungureanu, potrivit cancan.ro.

„La început, oamenii încercau să mă imite'

Tânărul a mai spus că a lucrat timp de 2 ani la un call center, unde, contrar așteptărilor, a fost înțeles de oamenii cu care interacționa zi de zi. Pentru că a avut un succes fulminant pe rețelele de socializare, Andrei Ungureanu a dezvăluit că au existat persoane care au încercat să îl imite.

„Eu încă le port foarte mult respect celor care m-au angajat la call center. Am lucrat doi ani de zile în call center, am avut scăpări, dar oamenii erau OK. Cei cu care vorbeam, pe apel, înțelegeau despre ce este vorba și eu vorbeam cu persoane din UK sau State. Dar mie nu îmi pasă de părerea altora absolut deloc. Nu mă interesează nimic din ceea ce zic alții.

La început, oamenii încercau să mă imite, au văzut că la mine a bubuit și au început să vină alții ca să bubuie și ei. La început, acum nu mai sunt. Când mă întâlnesc cu ei, oamenii mă strigă „Taurete sau Tourette', sau la un moment dat, când trec pe lângă unii și mă salută, zâmbesc, mă imită și îmi fac ticurile. Mă bucur că am învățat România să înjure!', a mai adăugat Andrei Ungureanu.

„Părinții mei nu au Tourette”

În ciuda sindromului de care suferă, Andrei Ungureanu a mărturisit că își dorește să-și întemeieze o familie, deși este conștient că boala este ereditară.

„Bineînțeles că îmi doresc să am copii. O să moștenească sindromul Tourette, eu sunt convins. Sunt șanse 50-50. Părinții mei nu au Tourette. Nu știu de unde am eu. Probabil s-a uitat cineva la mine și a zis „Uite, ia de aici'. Cred că cineva dintre strămoși o fi avut ceva, pentru că se transmite genetic. Deci de undeva este, o fi venit de undeva.', a mărturisit omul cu Tourette, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton