Cine este omul care l-a făcut celebru pe Dan Negru: "Am lăsat mașina în drum, m-am dus la el și m-am pus în genunchi"

.

Dan Negru a dezvăluit cine este omul care l-a făcut celebru. Puțină lume știe, dar Dan Negru și-a început activitatea ca om de radio la Radio Timișoara, după care la Radio Vacanța și abia apoi a ajuns în televiziune. Succesul său nu se datorează doar lui Valeriu Lazarov, ci mai este o persoană căruia Dan Negru îi este recunoscător pe veci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Dan Negru a devenit celebru pentru succesul pe care îl are în televiziune, dar mai ales pentru longevitatea audiențelor TV întregistrare de-a lungul anilor. Unul dintre cei mai importanți oameni din viața profesională a lui Dan Negru, omul care a pus o cărămidă importantă la succesul său de astăzi este Andrei Voiculescu.

Cine este omul care l-a făcut celebru pe Dan Negru


Dacă în televiziune l-a avut ca discipol pe unul dintre cei mai importanți producători din lume, Valeriu Lazarov, Dan Negru a mărturisit că omul din spatele carierei sale este însă Andrei Voiculescu, nepotul poetului Vasile Voiculescu.

„El a fost idolul meu. Ca să vezi viața cum e. Eu îl imitam. Încercam să iau de toate de la el. La vremea aceea el prezenta muzică, prezenta de toate. După ceva ani am devenit prieten cu el. Îți spun și cum ne-am întâlnit.

Îl știam, îl vizualizam și acum câțiva ani mergeam cu mașina și îl văd pe stradă. Am oprit mașina, am lăsat-o pe mijlocul drumului, în spate claxonau toți, m-am dat jos și m-am dus la el.


M-am dus la el, l-am întrebat dacă este Andrei Voiculescu și jur, m-am așezat în genunchi în fața lui și i-am zis că fac meseria asta datorită lui.

I-am spus că atunci când aveam 12-13 ani îl imitam. Deci eu voiam să fiu un Andrei Voiculescu mare. De atunci am devenit prieteni’, a declarat Dan Negru, potrivit impact.ro.


Citește și: Misty, primele declarații despre nunta cu Keo:’Îmi doresc o ceremonie cu toți apropiații’

Citește și: Cum și-a câștigat Romică Țociu primii bani, înainte de a deveni actor, și cum și-a început cariera:„Vara, plecam pe… / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au ajuns din nou în pragul despărțirii:„Nu consider că lucrurile merg în direcția care trebuie. Reacția lui, după declarațiile vedetei

Cum și-a început Dan Negru cariera

Chiar dacă face televiziune cu foarte mare plăcere, în sufletul lui, un loc aparte îl va are și radio-ul, întrucât acolo și-a început Dan Negru cariera de jurnalist și tot acolo a cunoscut oameni extrem de importanți pentru viața lui.


„Am lucrat la Constanța la Radio Vacanța. În anii 90 și îmi amintesc că la un moment dat m-am intersectat pe acolo cu Andrei Gheorghe, dragul de el. El a lucrat la Radio Vacanța la început, după care a plecat la Sky.


Acolo am avut onorare să-i întâlnesc acolo pe Paul Grigoriu, pe Șerban Georgescu-fostul soț al Mădălinei Manole, adică oameni de radio puternici și îmi amintesc că se pierdeau copii și veneau la noi la radio părinți disperați.

Anunțam în boxe că s-a pierdut copilul Petrică Andrei și în 10 minute venea. Părinții, ca să ne răsplătească, veneau cu lăzi de struguri, cu lăzi de ce era pe atunci și seara când plecam de la program, eram ticsiți’, a povestit Dan Negru despre începuturile lui în radio.


Dan Negru a refuzat ofertele de a intra în politică

Dan Negru i-a luat pe surprindere pe mulți dintre fani, după ce a anunțat mutarea anului. El a trecut de la Antena 1, unde a fost foarte mulți ani emblema postului tv, la Kanal D.

Odată ce popularitatea sa a crescut de-a lungul timpului, atât la tv, cât și în social media, Dan Negru a primit propuneri de a intra în politică. Motivul pentru care omul de televiziune le-a refuzat a fost unul cât se poate de simplu.

„Nu m-am băgat pentru că nu mă pricep. Am avut ofertă pentru Camera Deputaților. Nici măcar nu știu unde e sediul lor. Nu mă interesează. Așa cum mie nu-mi place ca orice păcălici fără nicio pregătire prezintă emisiuni de TV, așa nu cred că orice ageamiu, cum aș fi eu, are ce căuta în politică, a spus el.