Omagiu lui Heath Ledger

 Revista VIVA
.
Realizatorii „Dark Knight', in care Heath Ledger juca rolul unui psihopat, ii dedica actorului cateva cuvinte omagiale la sfarsitul filmului.

Heath LedgerTragedia starului de douazeci si opt de ani gasit fara suflare in apartamentul sau lasa tot Hollywoodul stupefiat in ianuarie anul acesta. Desi se suprasolicitase muncind si lua somnifere si calmante, nu arata ca un om pe cale sa moara.

Decesul sau in timpul filmarilor la „Dark Knight' a indurerat si pus in dificultate intreaga echipa, insa a si adus un capital de imagine nesperat productiei pe care o putem vedea in premiera la sfarsitul lunii iulie.

Amintindu-si de momentul in care se gandea cui sa ofere rolul Jokerului nebun care teroriza Gotham City, regizorul Christopher Nolan a declarat: „Aveam nevoie de un actor fenomenal, care sa aiba curajul de a intra in pielea unui astfel de personaj. Heah a construit intr-un mod incredibil un profil absolut orginal. O sa lase lumea fara cuvinte'.

Asa ca pregatiti-va batistele, in curand il vom vedea pe preferatul multora dintre noi in ultimul sau mare rol.

Foto: www.hepta.ro

Dark Knight – Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton