Ce mai face Oltin Hurezeanu, miliardarul lui Virgil Ianțu. Declarații la un an de la moartea iubitei sale, Cătălina Isopescu

.

Îl mai țineți minte pe Oltin Hurezeanu, cel alintat „miliardarul lui Virgil Ianțu”? Acum 20 de ani, Oltin Hurezeanu a câștigat marele premiu la concursul 'Vrei să fii miliardar?', iar între timp a devenit actor. Pe plan sentimental, Oltin a trecut, însă, printr-o poveste extrem de tristă: iubita lui, Cătălina Isopescu, s-a stins anul trecut, răpusă de o maladie necruțătoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Anul trecut, Cătălina Isopescu, fosta iubită a lui Oltin Hurezeanu s-a stins după ce a pierdut lupta cu cancerul. Au fost doi ani de chin pentru amândoi, dar, din păcate, nu s-a putut face nimic și Cătălina s-a stins sub ochii iubitului ei.

„Am avut doi ani foarte dureroși. Mai întâi a murit tatăl meu, dar în cazul lui era oarecum de așteptat, avea 90 de ani. Iar în aprilie anul trecut s-a stins din viață și Cătălina, iubita mea. A fost extrem de greu. Să vezi omul drag degradându-se și să nu poți face nimic este un tip de durere care te macină mult.


Ea a avut de trei ori cancer, ultimul a fost localizat în zona orofaringiană. Erau metastaze, venise și mizeria asta de pandemie, nu se putea duce la timp la control, s-a întârziat mult și cu RMN-ul, poate ar mai fi fost speranțe, dar nu știi niciodată…

A încercat cu tot felul de tratamente. Cătălina are un fiu, Arthur, în vârstă de 17 ani, nu e fiul meu biologic, dar e ca și cum ar fi al meu. Mă raportez la el, am locuit împreună, îl ajut dacă are nevoie, țin foarte mult la el. După decesul Cătălinei nu am mai locuit în acea casă.


N-a mai stat nimeni acolo, din ziua în care ea s-a stins din viață, n-am mai putut dormi acolo. Și nici fiul ei. Am mai trecut doar ca să iau niște lucruri, dar am stat foarte puțin…', a dezvăluit Oltin Hurezeanu pentru playtech.ro.

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:A costat milioane de euro

Citește și: Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision:Se face discriminare


Iubita lui Oltin Hurezeanu a fost fiica lui Emanuel Isopescu

Iubita lui, Cătălina Isopescu, a încetat din viață la doar 49 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă: „Trăia cu 10 ani înaintea tuturor!’

Cătălina Isopescu a fost un nume cunoscut în lumea fotomodelelor. După decesul fiicei regretatului om de televiziune Emanuel Isopescu, criticul de modă Ovidiu Buta a postat pe internet un mesaj în care o descria atât de frumos:

„Cătălina era un personaj complex, o femeie uluitoare și extrem de inteligentă. Cătălina trecea senină și elegantă prin viață îmbrăcată invariabil în negru, cu părul strâns într-o coadă simplă, oricând dispusă să intre într-o discuție despre modă. Iso trăia cu 10 ani înaintea tuturor, branșată la o lume la care doar visăm‘.


Ce mai face Oltin Hurezeanu acum

Oltin Hurezeanu și-a descoperit pasiunea pentru actorie și chiar a jucat în câteva filme. În plus, își închiriază vocea pentru reclame, dar este optimist că vor veni și vremuri mai bune pentru el.

Inițial, am absolvit Dreptul, apoi a venit dragostea pentru actorie și am devenit și student la Teatru. După această pandemie, care a blocat multe proiecte, cred că va urma o perioadă foarte grea. În România nu se trăiește din vânzarea biletelor la teatru sau la cinema. Eu, de pildă, am două proiecte în așteptare. Primul este un film, cel despre dificultățile reintegrării sociale ale foștilor deținuți.


E o dramă complicată cu profunde aspecte psihologice și sociale, scris și regizat de un tânăr talentat. Claudiu Oprea mi-a acordat un important vot de încredere gândindu-se la mine pentru rolul principal, filmul e deja în producție, însă fiind complet independent e încă în campanie de strângere de fonduri printr-un ONG. Filmul va avea în distribuție câteva nume grele ale cinematografiei românești.


Al doilea, cel regizat de Florin Anghel și scris de Iulia Nani, cel pentru care aș fi propus pentru personajul principal masculin, este un tip de comedie foarte dinamică, spumoasă, cu întorsături neașteptate și rezolvări inedite, mai rar întâlnite în peisajul cinematografic românesc.

Fac multe lucruri acum, strâng bani din mai multe colaborări. Mai fac câte un serial, mai joc în ‘Lecții de viață’, mai îmi închiriez vocea, în reclame. O activitate actoricească un pic cam subțirică. Dar e bine că regizorii mă vor. Sunt un tip optimist, sunt convins că vor veni și vremuri mai bune…„, a mai spus Oltin Hurezeanu.