Olivia Steer, imagini uitate de acum 15 ani. Cum arăta când prezenta “Dansez pentru tine”

 Dumba Gabriela
.

Din ciclul Vă mai amintiți că…', a fost o vreme când Olivia Steer era o vedetă de televiziune extreme de îndrăgită în România. În 2006, prezenta alături de Ștefan Bănică show-ul Dansez pentru tine', însă moartea surorii sale, în 2010, i-a schimbat complet viața.

olivia-steer acumolivia-steer acum

 

În urmă cu 16 ani, soţia lui Andi Moisescu prezenta ştirile de dimineață de la PRO TV, perioadă în care era alintată micuța englezoaică' datorită coafurii, delicateții și eleganței sale.

În 2006 a prezentat, Olivia prezenta alături de Ştefan Bănică, primul sezon al emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”, apoi a fost înlocuită de Iulia Vântur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economică „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasă TV.

Două tragedii familiale aveau să-i schimbe complet viața și să o ia din lumina reflectoarelor: moartea tatălui şi a surorii sale, în urmă cu nouă ani, ambii răpuşi de cancer.

Olivia Steer a renunţat atunci la televiziune, şi-a schimbat priorităţile şi s-a focusat pe blogul său unde promovează acerb hrana raw-vegană, stil de viaţă pe care ea l-a îmbrăţişat împreună cu Andi Moisescu, soţul ei şi cei doi băieţi ai lor.

În ultimii ani, Olivia Steer a fost linşată mediatic pentru că a militat împotriva vaccinurilor, a mamografiilor, a chimioterapiei.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Alexandra Stoian? Ce face prezentatoarea de la ProTV, după ce s-a retras de la pupitrul știrilor

Citește și: Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton