Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării: ”Dacă te doare în cot că morţii sunt...”

.

Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Este vestea momentului pentru toți cei care o iubesc și o îndrăgesc pe fosta prezentatoare TV. Știm cu toții faptul că de-a lungul timpului, este cunoscută pentru opiniile anti-vaccinare, cât și anti-pandemie COVID-19. Ei bine, pe fondul unei postări mai vechi despre aceste subiecte, a fost recent amendată de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Iată ce scria în postarea care o costă 5.000 de lei acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În 2021, în plină pandemie de COVID-19, Olivia Steer a avut un schimb de replici, pe Facebook, cu scriitorul Mircea Cărtărescu. De aici, lucrurile au degenerat, astfel că fosta prezentatoare TV l-a apostrofat pe autor fiind sigură că el nu a scris corect un cuvânt, iar mai apoi pentru că s-a vaccinat anti-Covid, îndemnându-i şi pe alţii.

Așa cum bine știm cu toții, încă din anul 2020 când a venit pandemia și virusul Covid-19, subiectul discuțiilor, indiferent că erau pe micile ecrane, pe rețelele de socializare, sau fizic, erau cu și despre aceste două lucruri. Numeroase emisiuni în care Olivia Steer a fost invitată și și-a susținut opiniile anti-vaccinare, cât și anti-pandemie au fost sancţionate de CNCD. Prin urmare, aceștia au făcut o analiză și asupra conturilor ei de socializare.


Citește și: Olivia Steer a pierdut procesul cu Ramona Strugariu, europarlamentar USR. Ce decizie au luat magistrați

Citește și: Ce relație au Andi Moisescu și Olivia Steer cu fiii lor adolescenți: „Sunt atât de mari, încât…'

Citește și: „Omul a scos cuțitul și s-a ținut după mine…'. Doina Teodoru, la un pas de tragedie la America Express

Citește și: Oana Zăvoranu a fost filmată în timp ce spăla parbrizele mașinilor într-o benzinărie. Cum a ajuns în această ipostază


Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD)

Colegiul Medicilor din România a anunţat azi, marţi, 14 martie, că în 21 aprilie 2021, a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la postarea făcută de Olivia Steer pe contul ei personal de Facebook, în data de 3 aprilie 2021. Tot azi, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a decis sancţionarea fostei prezentatoare TV Olivia Steer.


Materialul conţinea, printre altele, o serie de afirmaţii de tipul ‘Dacă te doare în cot că morţii sunt declaraţi toţi, în mod mincinos, morţi de Covid, (…)! Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometaţi şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi.


Colegiul Medicilor din România a considerat că, prin mesajul promovat, se aduce atingere dreptului la demnitate personală al unei categorii sociale distincte, în cazul de faţă fapta fiind îndreptată asupra medicilor.

Mesajul a urmărit şi încurajarea a cât mai multor cetăţeni să ia atitudine prin proteste şi manifestări publice împotriva personalului medical care lucra în condiţii excepţional de grele, pentru a limita efectele pandemiei.‘, a transmis Colegiul Medicilor din România.


Olivia Steer, amendă contravențională în valoare de 5.000 de lei

Olivia Steer nu a scăpat doar cu un avertisment, ci a primit o amendă contravențională în valoare de 5.000 de lei. De asemenea, Colegiul Medicilor din România au explicat faptul că îi pun la dispoziție și contestarea deciziei luate de către Consilul Național pentru Combaterea Discriminării, asta în cazul în care fosta prezentatoare TV are argumente și dovezi împotriva a ceea ce s-a scris.

Acestea au fost argumentele pe care le-am înaintat către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, care a emis o decizie în favoarea CMR. Menţionăm că decizia stabileşte aplicarea unei amenzi contravenţionale în valoare de 5.000 lei, precum şi publicarea unui rezumat al hotărârii pe pagina de Facebook a părţii reclamate şi poate fi contestată în instanţă„, a mai transmis Colegiul Medicilor din România.

Sursă foto: Facebook