Olivia Newton-John suferă de cancer în fază terminală! "Dacă cineva îți spune că mai ai șase luni de trăit, e foarte posibil să crezi asta!"

 Oana Pantazi
.

Până la 70 de ani, Olivia Newton-John a învins cancerul de două ori, însă, de data aceasta, va pierde cât de curând lupta cu boala, deoarece teribila maladie a ajuns în stadiul 4 și, din păcate, artista mai are foarte puțin timp de trăit… Nu luni, ci săptămâni!


Anul trecut, Olivia Newton-John ducea o luptă acerbă împotriva cancerului, maladie cu care fusese diagnosticată pentru a treia oară, în ultimele trei decenii. Starul din Grease a dezvăluit atunci, în cadrul unui interviu, că se tratează de cancer localizat la baza coloanei vertebrale, afecțiunea fiindu-i depistată în anul 2017. Prima oară, artista a fost diagnosticată cu cancer la sân în 1992, dar a reușit să învingă boala. În anul 2013, Olivia Newton-John a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer la sân, care s-a extins la umăr. Din nefericire, în 2019, boala a metastazat deja, iar medicii nu i-au mai dat Oliviei Newton John prea mult de trăit…

Faimoasa cântăreață și actriță, acum în vârstă de 70 de ani, a vorbit într-un interviu pentru 60 Minutes Australia despre cancerul ei la sân, aflat deja în stadiul 4. „Când ți se pune diagnosticul înspăimântător de cancer, primești brusc și probabilitatea unui termen-limită. Dacă cineva îți spune că mai ai șase luni de trăit, e foarte posibil să crezi asta. Așadar, pentru mine, din punct de vedere psihologic, e mai bine să nu știu la ce să mă aștept sau cât a trăit ultima persoană care a murit de această boală, deci nu vreau să fiu la curent”, a declarat Olivia Newton-John.

„Zvonurile morţii mele au fost exagerate”

După ce boala i-a revenit, Olivia-Newton-John a început să folosească ulei de cannabis pentru a-și reduce durerile. „Chiar cred că acest cannabis face diferența. Dacă nu iau picăturile, simt durerea, așa că știu că funcționează”, a declarat artista. Deși este extrem de bolnavă, Olivia Newton-John a luat o pauză de la propriile proiecte și s-a concentrat pe ajutorarea altora. Starul din Grease a organizat o licitație la care a pus în vânzare obiecte personale, printre care și faimosul costum de piele purtat de ea în iconicul film în care a jucat alături de John Travolta, fondurile strânse urmând să meargă spre Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre, din Melbourne, Australia.

În ciuda afecțiunii teribile de care suferă – chipul ei este vizibil afectat de boală -, actrița a rămas optimistă și nu vrea să facă prea mare caz de afecțiunea ei: „Să citeşti că eşti pe moarte sau că vei muri curând este foarte ciudat. Zvonurile morţii mele au fost exagerate…. Mă simt bine”, a declarat ea. Cu siguranță, acum, mai mult ca orice, o ține în viață dorința de a trăi îndeajuns pentru a-și vedea unica fiică, Chloe Lattanzi, măritându-se cu partenerul ei de viață, James Driskill…
Foto: Hepta, Northfoto, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton