Obiceiuri regale: în vacanță, Regina Elisabeta a II-a comandă de la fast-food! Care este mâncarea ei favorită

.

Deși, evident, are chef-ul ei personal, Regina Elisabeta a II-a, când se află în vacanță, își permite mici plăceri vinovate, ca orice alt om de rând. Iată ce comandă suverana Marii Britanii de la fast-food!

 


Regina Elisabeta a II-a se află acum în locul ei preferat de vacanță, Balmoral, alături de Prințul Philip, unde se relaxează peste vară. Și, ca orice om aflat în vacanță, suverana Marii Britanii mănâncă, din când în când de la fast-food. Conform surselor regale, Elisabeta a II-a are locurile sale preferate, așa că nu se dă în lături să comande de la take away… Chef-ul personal al Majestății Sale a povestit pentru Telegraph că Regina nu este o „gurmandă' și că „mănâncă pentru a trăi', spre deosebire de Prințul Philip, care a'doră să mănânce și ar sta toată ziua să vorbească despre mâncare'. Conform acestuia, Elisabeta a II-a este de obicei foarte disciplinată în ceea ce privește obiceiurile ei alimentare, în schimb există un desert căruia nu îi poate rezista – o prăjitură asemănătoare salamului de biscuiți.


Elisabeta a II-a e fan fish & chips!

Cu toate acestea, din când în când, Regina apelează la firmele de take away, iar felul ei preferat de mâncare este fish & chips (pește cu cartofi prăjiți), iar un angajat al Palatului merge până la Ballater după comandă. Elisabeta a II-a nu este însă singura amatoare de fast-food, gurmandul Prinț Philip având și el plăcerile lui vinovate, la fel de pline de calorii, dat fiind că acesta adoră pizza și cartofii prăjiți. Iar cel care l-a corupt la junk-food a fost, se pare, chiar ofițerul său de protecție…


Deși mănâncă extrem de sănătos, și Kate Middleton își mai permite din când în când mici abateri, preferatul său fiind curry-ul, iar Meghan Markle, renumită pentru stilul ei de viață echilibrat, povestea într-un interviu că chips-urile sunt plăcerea ei vinovată. „Aș putea să mănânc cartofi prăjiți toată ziua', spunea ea.

Care este secretul în ceea ce-i privește pe membrii familiei regale? Moderația! Iar asta se citește în siluetele lor perfecte.