Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea: „Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni”

.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea. Oana Zăvoranu a pozat mereu într-o femeie puternică și greu de doborât. Necazurile însă și-au făcut simțită prezența în viața ei de mai multe ori. Chiar în această perioadă, frumoasa brunetă trece prin momente grele. Fără a ezita, le-a povestit fanilor ei din mediul online ce 'o apasă', însă reținută în a oferi detaii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea. Așa cum o știm cu toții, Oana Zăvoranu a apărut mereu cu zâmbetul pe buze în fața tuturor. Deși a încercat să își ascundă problemele cu care se confruntă, de data aceasta a lăsat adevărul să iasă la iveală. Bruneta a spus clar că traversează o perioadă grea și a recunoscut că în trecut a suferit de depresie.

De-a lungul carierei sale, Oana Zăvoranu rar a dat de înțeles că lucrurile nu merg bine în viața ei. S-a lăsat mereu văzută ca fiind o femeie puternică și de neînvins. De data aceasta însă, se pare că perioada grea prin care trece și-a pus amprenta asupra ei.


Citește și: Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit:'Se aduce o acuzație de șantaj'

Citește și: Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din clinica medicală.Vedeta e implicată într-un dosar de șantaj

Citește și: Ce spune Toni Grecu despre rolul lui Jojo din serialul Clanul:'Ce face ea acum nu m-a surprins deloc'

Citește și: Cu ce se ocupă Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu:'Prin intermediul Andei am ajuns să lucrez la…'

Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea


Oana Zăvoranu trece prin momente grele în prezent, astfel că a scos la iveală detalii mai puțin știute din viața ei. Bruneta le-a povestit celor care o urmăresc în Social Media că se confruntă cu mai multe probleme care și-au pus amprenta asupra ei. A fost destul de reținută în detalii, semn că nu este pregătită să divulge totul în fața a mii de oameni.

„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață. E tulburător pentru mine, e tulburător pentru oricine îl ascultă, e tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos, m-a dus în infern’, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram la secțiunea Story.


Oana Zăvoranu a suferit de depresie

Nu doar că le-a dezvăluit tuturor că trece prin momente grele, ci Oana Zăvoranu a mărturisit că a suferit și de depresie. În plus, conform spuselor ei, a urmat și un tratament medicamentos de specialitate. Totodată, le-a povestit celor care o urmăresc că au fost zile în care ea își era propriul medic și făcea totul cum voia ea, deși nu le recomandă să facă vreodată astfel de lucruri.

„Atacuri de panică nu am avut niciodată! Depresie da! Multă și în formă continuă. Cu tratament medicamentos de specialitate inițial, dar uneori și după ureche că mai am obiceiul să fiu doctorul meu… voi să nu faceți așa ceva niciodată! Și cu forță interioară venită de acolo de sus de la el’, a mai spus Oana Zăvoranu pe Instagram.


Oana Zăvoranu, împlicată într-un dosar de șantaj

Pe lângă problemele cu care se confruntă acum, Oana Zăvoranu este implicată și într-un dosar de șantaj. În vara acestui an, bruneta a fost trimisă în judecată sub acuzația de șantaj, formulată de fostul administrator al clinicii pe care o deține, medicul Ioan Bogdan Furtună.


Dispuneam de bani cash. A început individul să-mi ceară diverse sume de bani la ceas de noapte. Îi cerea pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică. Nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră. Atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă, susținea, legat de acest caz, Oana Zăvoranu, la televizor.

Sursă foto: Facebook