Oana Zăvoranu, mesaj tulburător despre mama ei, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: "O misiune grea, pe care..."

.

Oana Zăvoranu a decis să facă un gest emoționat în memoria mamei ei, care ar fi împlinit 72 de ani în ziua de 17 decembrie. A postat o serie de imagini rare cu Mărioara Zăvoranu, alături de un mesaj în care îi transmite acesteia mai multe vorbe tulburătoare. Postarea vedetei a stârnit imediat un val de reacții printre urmăritorii ei de pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Oana și Mărioara Zăvoranu au avut o relație dificilă de-a lungul timpului. Scandalurile dintre ele au ținut prima pagină a ziarelor, iar acuzațiile au fost lansate din ambele tabere. Cu toate acestea, după moartea mamei sale, Oana a regretat certurile dintre ele. În ultimele luni, a postat mai multe fotografii cu mama ei, pe rețelele de socializare, împreună cu mesaje în care își exprimă dorul de ea.

Oana Zăvoranu, imagini de colecție cu mama ei


Pe contul ei de Instagram, Oana Zăvoranu a postat câteva fotografii din arhiva personală, în care apare mama ei. A făcut acest gest în ziua în care Mărioara ar fi împlinit vârsta de 72 de ani.

„Mama mea frumoasa si speciala, azi ai fi implinit 72 de ani! Ziua de 17 Decembrie a fost si ramane o zi Sfanta pentru mine deoarece e ziua in care ai venit pe lume cu o misiune grea pe care ti-ai dus-o la bun sfarsit cu demnitate si putere mare. Iti multumesc Mama ca m-ai crescut intr-un spirit curat si drept.


Cu tine in inima si in gand stiu ca voi invinge toate obstacolele si turbulentele vietii mele , pentru ca gena puterii de caracter, a invingatorului si a demnitatii se transmite. Te iubesc Mama si te port in suflet asa cum esti si azi in mintea mea clara …acolo unde nelipsit este mereu si Tata si imediat dupa voi doi, Tutu', este mesajul postat de Oana Zăvoranu, pe contul ei de Instagram.

Citește și: De ce nu mai vrea Oana Zăvoranu să intre în politică:'Dacă mă spurcam, tot ce atingeam, brusc se transforma în aur'


Citește și: Romică Țociu l-a înlocuit pe Nea Marin la Poftiți pe la noi. De ce a lipsit coregraful: „Eram tentat să…'

Citește și: Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit: „Se aduce o acuzație de șantaj'

Citește și: Imagini inedite de la nunta lui Lionel Messi cu Antonella Roccuzzo. Petrecerea a avut loc în orașul lui natal

Cum se înțelegea vedeta cu mama ei în copilărie

Oana Zăvoranu a povestit, într-un interviu mai vechi, că i-a dat mari bătăi de cap mamei sale. În copilărie, vedeta era foarte băiețoasă și venea adesea acasă într-o stare care o nemulțumea profund pe Mărioara.


„Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos şi ajungeam jupuită şi julită.

Aşteptam maşina de gunoi să vină pe stradă şi cum ajungea în dreptul meu, mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam. Mama nu înţelegea ce se întâmplă. Îmi zicea mereu că trebuie să arăt ca o prinţesă şi eu arăt ca un porc.


Bineînţeles că după scandal stăteam liniştită cam trei zile, până trecea din nou maşina de gunoi pe strada noastră. Nu ştiu de ce mă distra pe mine asta, dar mă distra copios., a declarat Oana într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Instagram, Facebook