Oana Zăvoranu îi atacă, din nou, pe Raluca Pastramă și Pepe: "Mai ușor cu botoxu' pe dreapta!"

.

Oana Zăvoranu este de neoprit de când Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă. Fosta soție a artistului pare că nu mai are alt scop în viață decât criticile în cascadă la adresa cuplului ce stă să se destrame.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă divorțează după opt ani, prilej cu care s-a reactivat Oana Zăvoranu, care de două zile îi ironizează în continuu. Puțină lume s-a așteptat ca Oana să mai aibă ceva de comentat la adresa lui Pepe, având în vedere că au trecut nouă ani de la divorțul lor. Iată că Oana nu poate să tacă și, în stilu-i caracteristic, a lansat un atac în cascadă la adresa cuplului Raluca-Pepe.


După ce ieri a mărturisit că nu crede în veridicitatea acestui divorț și crede că este o regie menită să suplimentele veniturile familiei Pascu-Pastramă, Oana râde astăzi de felul în care arată Pepe. Astfel, bruneta a postat o poză cu fostul ei soț și i-a transmis artistului să o lase mai ușor cu botoxul, iar pe Raluca Pastramă a numit-o ironic „Rapunzel’.


„Mai ușor cu botoxu pe dreapta că ți-a luat-o sprânceana razna… Zi-i lu Rapunzel să facă ceva…’, este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, alături de o fotografie cu Pepe.

„S-a detonat bomba’


Imediat ce a aflat că Pepe divorțează, Oana a avut câteva prime declarații acide la adresa mariajului fostului ei soț.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A
venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate
mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău! De joi seară, cele șapte
pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată.
Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună
angajații și mi-au zis „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu
mai sunt constipate’.


Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Iar eu m-am rugat la Dumnezeu, am zis Doamne, să nu se mai „ceartă’. Să se „împece’. Să nu mai „fuge’ de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece’.Ăsta este mesajul meu!’, a spus Oana Zăvoranu.


În 2012, Oana Zăvoranu prevestea divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă. Ea nu a crezut deloc în povestea lor de iubire, spunea: „Nu le dau nici 365 de zile împreună'. Au rezistat, totuși, opt ani.

Citește și:

Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: „Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta'

Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu! Cum și-a eliminat rivala din viața soțului ei

Cum a ajuns milionar fostul socru al lui Pepe. Nelu Pastramă vindea borcane înainte de 89

Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV