Oana Zăvoranu n-a mai jucat în filme de 15 ani: "Am renunțat la actorie din cauza geloziei de acasă" / Exclusiv

 Oana Pantazi
.

Ieri-seară, am stat de vorbă cu Oana Zăvoranu la avanpremiera serialului Sacrificiul și am fost curioși să aflăm de ce vedeta a luat o pauză atât de lungă de la actorie, profesie în care acum 15 ani a excelat. Am primit un răspuns surprinzător…

E greu de crezut că peste Oana Zăvoranu au trecut 15 ani de când a jucat în serialul Numai iubirea, deoarece e aproape neschimbată… Ne-a povestit despre rolul ei din serialul Sacrificiul, cel al unei dive „zgubilitice”, în care spune că se regăsește, însă nu în totalitate, pentru că personajul ei este o femeie mult mai pragmatică, care nu-și dă frâu liber sentimentelor. Atunci am întrebat-o, firesc, care au fost alegerile greșite făcute de ea în viață…

„A fost cea mai proastă alegere”

„Din dragoste sau cu inima putem să facem alegeri foarte greșite-n viață… Oh, Doamne, nu-mi place, că mă-ntorc în trecut! Dacă vorbim despre alegeri greșite, cu siguranță că ele sunt undeva în trecut. A fost cea mai proastă alegere pe care am făcut-o în viața mea să renunț pentru un fost soț la actorie. Pentru că mi s-au dat niște argumente la momentul ăla extrem de puerile, pe care eu le-am înghițit, fiind dragoste la mijloc – ce spuneam că nu e bine! – și am renunțat la actorie din cauza geloziei de acasă. A fost cea mai proastă alegere!

Acum îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap. Dar suntem suma lucrurilor pe care le-am făcut… Probabil că nu eram acum aici dacă nu făceam lucrurile alea. Ideea este că a fost o greșeală și Dumnezeu m-a compensat acum cu un bărbat extraordinar, cu un soț pe care îl pui la inimă”, a declarat Oana.

Evident, s-a referit la mariajul cu Pepe, care a durat 5 ani și, din păcate, nu s-a terminat sub cele mai bune auspicii. După cum mărturisește, Oana și-a găsit liniștea alături de actualul ei soț, Alex, care, din fericire, nu este gelos și, mai mult, îi este un real sprijin.

„Alex nu este gelos. Nu… Sau are o gelozie constructivă, mă susține, e mândru de ce fac. O secundă nu mi-ar spune: <> Asta face un bărbat care te iubește și care vrea să crești – nu te trage înapoi!”, a conchis Oana Zăvoranu.

Oana, în 2004, în Numai iubirea (stânga) și în 2019, în SacrificiulOana, în 2004, în Numai iubirea (stânga) și în 2019, în Sacrificiul

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton