Oana Zăvoranu, apariţie de senzaţie la mănăstire: „Să mai aud eu pe cineva că nu sunt pioasă!”

.

Oana Zăvoranu a mers, în weekend, la Mănăstirea Ghighiu din Prahova, acolo unde se spune că există o icoană a Maicii Domnului, care face minuni pentru cei care se roagă acolo. Aşa cum se întâmplă de regulă în cazul celor care merg îmbrăcaţi necorespunzător la mănăstire, respectiv decolteu la vedere sau fustă mult prea scurtă, şi Oana Zăvoranu a primit la intrarea în lăcaşul sfânt o fustă albă pentru un plus de decenţă.

Oana Zăvoranu a fost pusă la zid, de-a lungul existenţei ei în showbiz, din cauza unei relaţii nepotrivite cu biserica, mai cu seamă după ce a pozat goală, în Playboy, lângă o cruce sau după ce a criticat evenimentul de sfinţire a Catedralei Neamului.


Şi dacă ar putea crede cineva, din cauza acestor ieşiri, că Oana Zăvoranu nu este o persoană credincioasă, bruneta a fost zilele trecute în vizită la Mănăstirea Ghighiul şi a imortalizat momentul. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie care o înfăţişează în curtea mănăstirii, iar fanii au lăudat-o imediat pentru ţinuta decentă.

„Să mai aud eu pe cineva că zice că nu sunt pioasă, corectă şi cinstită. Ia uite aici! Uitaţi fustă lungă şi imaculată, că aşa se vine, nu despuiată toată ,baragladinelor. Love!’, a scris Oana pe Facebook, iar fanii i-au lăudat imediat iniţiativa.


Ce nu ştiu mulţi este că fusta albă cu care apare Oana în fotografie se primeşte la intrarea în mănăstire, atunci când eşti îmbrăcată necorespunzător, respectiv într-o rochie mult prea scurtă şi nu face parte din garderoba brunetei.