Oana Zăvoranu a recunoscut că a avut o relație cu Mihai Mitoșeru! "M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai"

.

În caruselul despărțirilor din showbiz a intrat, recent, și Mihai Mitoșeru, care s-a despărțit de soția lui, Noemi. Ieri seară însă, la o emisiune, a ieșit la iveală un alt fapt interesant și aproape neștiut de public… Oana Zăvoranu a recunoscut că a fost cu Mihai Mitoșeru și mai ales că era extrem de geloasă!

Invitați la Antena Stars, Oana Zavoranu și Mihai Mitoseru au recunoscut că au fost împreună, înainte ca ea să devină iubita lui Pepe, însă relația lor nu a rezistat. Cu morul specific, bruneta a povestit la ce strategie a apelat pentru a ajunge în proximitatea lui Mihai, relatează m.ziare.com.


„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila', a recunoscut Oana Zavoranu la Antena Stars.

„Mi-a zis să șterg toate numerele de telefon de la femei'

De ce relația lor nu a avut nicio șansă? Se pare că amândoi erau extrem de încăpățânați, iar pe deasupra, Oana era și geloasă pe Mihai…

„Era geloasă. Vrei să recunosc? Mi-a zis să șterg toate numerele de telefon de la femei', a spus Mihai. „Aveam eu boală pe cineva', a comentat Oana.


Deși Oana Zăvoranu s-a plâns ulterior că problema principală în relația ei cu Pepe a fost gelozia artistului, iată că, în relația cu Mihai Mitoșeru, bruneta s-a comportat la fel ca fostul ei soț! Mihai Mitoșeru a relatat că Oana era atât de geloasă, încât ajunsese săîi interzică să meargă la spectacole.

„Este ceva imposibil între mine și Mitoșeru. Când și-a rupt piciorul, am zis Doamne ajută că sta acasă. Mă duceam la el și spuneam că ar fi bine să se recupereze cât mai greu', a recunoscut actrița.


Evident, relația lor nu a rezistat, Oana și Mihai despărțindu-se după o vreme. „Am spus că, atunci când o să avem o relație oficială, o să ne mutăm împreună', a spus Mihai Mitoseru. După ce s-au despărțit, cei doi nu și-au mai vorbit câțiva ani, însă în cele din urmă s-au revăzut și au rămas în relații bune.

La final, Oana a conchis: „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai'. din păcate, nici Oana nu a rămas cu Pepe și nici Mihai cu Noemi, cei doi luând recent decizia de a divorța.


Foto: Instagram, Antena Stars