Oana Zăvoranu a vrut să joace în serialul „La Bloc”, dar a picat castingul: „Se vedea. Nu s-a putut”

.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Tudorel Filimon a făcut câteva declarații din perioada când filma pentru serialul „La Bloc', difuzat pe Pro TV în perioada 2002-2007. Potrivit acestuia, Oana Zăvoranu trebuia să facă parte din distribuție, însă a picat casting-ul. La acea vreme, bruneta avea 30 de ani, în timp ce Dana Rogoz era cu 10 ani ani mai tânără, iar Tudorel Filimon spune că diferența de vârstă dintre cele două ar fi împiedicat-o pe Oana Zăvoranu să obțină un rol.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


La începutul anilor 2000, serialul „La Bloc’, regizat de Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu, înregistra audiențe record. Din distribuția acestuia, fac parte nume cunoscute precum Dana Rogoz, Emil Mitrache, Tudorel Filimon, Anca Țurcașiu, Alina Chivulescu, Laura Cosoi și mulți alții. Recent, Tudorel Filimon, alias nea Popa, a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță și a vorbit despre perioada când a jucat în serialul de comedie. Potrivit acestuia, Oana Zăvoranu ar fi trebuit să joace în „La Bloc’, dar a picat casting-ul.


Oana Zăvoranu este cunoscută pentru rolurile jucate în „Numai iubirea’ și „Păcatele Evei’, dar și emisiunea „Corazon latino’. La începutul anilor 2000, actrița a participat la casting-ul serialului „La Bloc’, însă vârsta înaintată a împiedicat-o să facă parte din distribuție, după cum a relatat Tudorel Filimon.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Tudorel Filimon, care juca în serialul La Bloc, în urmă cu 21 de ani: „Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa!'


Citește și: Emil Mitrache, alias Americanu din La bloc, a suferit o operație pe cord deschis: „Ăsta e criminalul tăcut. Nu aveam nimic, dar…'

Citește și: Cum arată surorile lui Brigitte Pastramă. S-au pozat în Dubai, iar asemănarea e izbitoare: „Una mai frumoasă ca cealaltă'

Citește și: Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică la America Express, în timpul unei probe. Doina Teodoru: „Cea mai simplă…’


Oana Zăvoranu a vrut să joace în serialul „La Bloc’

În podcastul lui Cătălin Măruță, Tudorel Filimon a dezvăluit faptul că Oana Zăvoranu a participat la casting-ul pentru serialul „La Bloc’, însă l-a picat din cauza vârstei. La începutul anilor 2000, bruneta avea 30 de ani, în timp ce Dana Rogoz era cu 10 ani mai tânără. Potrivit actorului care l-a intepretat pe nea Popa, diferența de vârstă dintre cele două ar fi fost vizibilă, acesta fiind principalul motiv pentru care Oana Zăvoranu nu a făcut parte din trio-ul Laura Cosoi- Dana Rogoz- Tily Niculae.


„Și Oana Zăvoranu a dat casting pentru serial. Dar s-a pus problema: măi, fata asta, Dana Rogoz, avea 17-18 ani… Și fata aia (n.r.: Oana Zăvoranu) avea 30. Totuși, se vedea. Nu s-a putut’, este dezvăluirea făcută de Tudorel Filimon, interpretul lui nea Popa în „La bloc’.


Ce spune Tudorel Filimon despre Mariana Dănescu

În cadrul aceluiași podcast, Tudorel Filimon a făcut o dezvăluire neașteptă și despre actrița Mariana Dănescu, care a născut chiar pe platoul de filmări. Aceasta a dat viață personajului Lili, soția lui Costel și mama lui Mihăiță.

„Mariana era o femeie extraordinară. Au anesteziat-o și când o duceau acolo, pe targa aia s-o ducă la naștere, până să adoarmă, încă mai dădea replici’, a povestit Tudorel Filimon.

La fel ca pentru mulți actori, Tudorel Filimon recunoaște că serialul „La Bloc’ a reprezentat un moment de ascensiune în carieră: „În 2000 au început castingurile. Nu era cu poezii, cu din astea. Era o secvență din scenariul de acolo. Nu mai știu ce am avut prima oară ca text. Știu că am dat proba cu Moștenescu și cu Toni. Am dat împreună și am plecat. Peste câteva luni am aflat că am luat proba. Eram de la începutul începutului eu, Lili, Dana Rogoz și Dragoș Moștenescu. În rolul lui Nelu Curcă a fost Marian Râlea. Nu știu ce s-a întâmplat, că peste noapte a venit un alt actor. Nici Mimi nu era, a fost o altă actriță acolo’.

Sursa foto: Facebook