Cum rezistă Oana și Cristi Brancu împreună, de 14 ani: "Suntem încăpățânați pe rând și..."

 Dumba Gabriela
.

Oana și Cristi Brancu sunt de 14 ani împreună, situație nu foarte des întâlnită în showbiz, așa că toată lumea este curioasă cum de rezistă căsnicia lor. Cristi Brancu a dezvăluit care este secretul fericirii din casa lui, dar și cum s-a schimbat relația cu soția lui de când împart același platou de televiziune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ceva timp, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, „Exclusiv VIP', apar și Oana Turcu Brancu, soția, dar și fiul, Tudor, amândoi având rubricile lor stabile. Într-un interviu acordat TV Mania, Cristi Brancu a dezvăluit care este secretul relației lor de 14 ani.

655655

Oana și Cristi Brancu, secretul căsniciei de 14 ani

Cristi Brancu și Oana Turcu sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună un băiat, pe Tudor, care le calcă pe urme, alegând să își construiască o carieră în televiziune.

Astrologic, avem de-a face cu Scorpionul din Oana – iubitor, fidel, dar cu idei puternice și ambițios – se întâlnește cu Peștii din Cristi – romantic, luptător, dar diplomat. Pe scurt, suntem încăpățânați pe rând – mai puneți-l și pe Tudor, care e Leu! – și generoși, pe rând. Nu ne plictisim, avem idei!„, a declarat Cristi Brancu pentru TV Mania.

„(…). Rețeta are câteva ingrediente. Iubire adevărată. Un grad însemnat de maturitate. Aceleași preocupări și nivel de cultură. Înțelepciunea de a vedea adevărul, dincolo de orgolii. Și mult zâmbet. Noi suntem zi de zi pe același drum„, a mai spus Cristi Brancu.

Citește și: Anunțul făcut de Alina Sorescu, în plin divorț:„Sunt mai puternică decât credeam’. Ce decizie a luat în privința fetițelor sale

Citește și: De ce boală suferă fiul artistei Amna. Se află sub tratament de 7 luni:„David este puterea mea’

Cum s-a schimbat relația dintre Oana și Cristi Brancu de când lucrează împreună

Sub nici o formă emisiunea pe care o produc împreună nu a adus schimbări negative în relația dintre ei, spune Cristi Brancu. Ba dimpotrivă!

Noi lucrăm împreună în orice. Sunt alături de Oana în dezvoltarea businessului său din industria cosmetică. Ea are o sumedenie de idei în zona de media.

În direct, știu că și cele mai neașteptate idei ale Oanei – m-am pomenit tuns în emisiune, masat și câte altele! – sunt acel plus de originalitate de care am nevoie„, a mai spus Brancu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Oana și Cristi Brancu

Cristi Brancu este un romantic incurabil şi îşi aminteşte cu drag de perioada în care s-a îndrăgostit de femeia fără de care nu se mai vede.

„A trecut pe lângă mine, parcă fără să mă vadă. Era emoție multă în aer! Ceva magic s-a petrecut în acea emisiune.

Era 21 ianuarie 2008. Apoi, am vorbit mult câteva zile la telefon și pe 25 ianuarie, am avut prima întâlnire. De atunci, nu ne-am mai despărțit mai mult de 2-3 zile, din motive profesionale”, susţine prezentatorul tv.

A invitat-o in oras, s-au tot intalnit timp de patru luni, din ce in ce mai indragostiti, din ce in ce mai edificati asupra potentialului acestei relatii frumoase.

Au urmat cateva cereri in casatorie, Cristi ii tot propunea Oanei o viata-n doi, iar pe 8 martie s-a decis sa faca gestul fara echivoc: a invitat-o pe Oana la mare, la Mangalia, la un hotel de lux. Acolo i-a daruit un inel si-a cerut-o oficial in casatorie.

S-au casatorit pe 25 octombrie 2008, la Tel-Aviv, iar nasi de cununie le-au fost omul de afaceri Ion Antonescu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton