Oana și Catinca Roman s-au împăcat! Ce fotografie a postat de 8 Martie: "Trei generații împreună"

.

De Ziua Femeii, Oana Roman a publicat o fotografie rară, în care este înconjurată de cele mai importante femei din viața ei: mama, sora ei, nepoata și fiica ei, trei generații, după cum spune și Oana. Până nu de mult, Oana Roman și sora ei, Catinca, au fost certate, dar se pare că momentele grele le-au unit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman are o relație foarte bună cu mama ei, Mioara Roman, cu care, de altfel, locuiește împreună și de care a avut mereu grijă după divorțul acesteia de Petre Roman. De 8 Martie, Oana a împărtășit fanilor ei o fotografie de colecție, care surprinde un moment emoționant, acela în care toate femeile dragi ei s-au reunit, o situație rar întâlnită în familia ei.


‘Este singura poză pe care o am în care suntem toate femeile din familie! 3 generații împreună. E veche de câțiva ani, dar e o poză de colecție.  La mulți ani tuturor femeilor, ele sunt viață pentru că doar ele dau viață’, a notat Oana Roman în dreptul pozei de familie, în care apar mama ei, Mioara Roman, sora ei, Catinca, nepoata Calina și fiica ei, Isabela.


„Eram fericiți și nu ne dădeam seama’

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit înaintea Sărbătorilor de Iarnă din 2020, iar pe 15 februarie 2021 s-a pronunțat, oficial, divorțul.

După ziua în care s-a pus punct căsniciei lor, Oana Roman a devenit nostalgică și a publicat un mesaj în care și-a
amintit de cele mai frumoase momente pe care le-a petrecut alături de
tatăl fetiței sale. Vedeta a postat o fotografie din vacanța de la Roma,
în care a mers alături de Marius Elisei și de Isa, fetița lor.


Oana Roman le-a povestit fanilor că în urmă cu un an avea parte de ultima vacanță în formulă completă, înainte de divorțul de Marius Elisei.

‘Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță.

A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama’, a scris Oana Roman pe Instagram.


Citește și: Tablou complet de familie după divorț! Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor, Isabela

Citește și: Claudia
Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală
în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ‘Nu sunt homosexual

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…

De ce s-au despărțit Oana Roman și Mariu Elisei

Cei doi au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc, iar singurul pas firesc
era despărțirea. În plus, a spus Marius Elisei, el nu se mai simțea
implicat în viața de familie.


„Am ajuns să ne certăm de la orice lucru mărunt și am decis
să alegem o cale să fie bine pentru amândoi. Nici eu nu mă simțeam
implicat în casă, nu produceam, nu făceam, mă durea și pe mine. Timp de
șapte ani am trecut prin multe, le-am depășit. Când ea nu putea să
lucreze, am făcut-o eu. După ce ea și-a revenit, am stat eu cu cea mică.
Discuții într-o familie sunt mereu, dar acum nu s-a mai putut salva
nimic.

Eu lupt ca pe Isabela să o duc cât mai sus posibil pe zona sportivă. Acum ea face tenis și înot, dar dacă există potențial eu o să fac tot posibilul să ajungă cât mai sus. Mama soacră nu s-a implicat în discuțiile noastre, nici părinții mei, nici prietenii, nimeni.


Părinții mei sunt foarte afectați, mai ales că am încercat de atâtea ori să ne împăcăm. Mă sună mama mereu să mă întrebe cum suntem. Și eu sunt afectat, doar că nu arăt și nu stau să plâng sau să sufăr așa. Acum nu locuim împreună, am decis să părăsesc casa pe 17 decembrie.


Sărbătorile le-am petrecut singur, în depresie, nu a fost ușor. M-am simțit ca pe un om pe care nu-l voia nimeni, dar asta a fost doar în capul meu. Lumea nu știa ce se întâmplă, că am plecat sau că sunt singur. Divorțul e un șoc, nu e ușor, mai ales că este și un copil.

Din partea mea a venit, eu am zis să divorțăm, dar și Oana a fost de acord și m-am bucurat. Mă bucur că s-a ajuns aici, la notar. Am decis împreună totul. Timpul va decide ce se va întâmpla, orice este posibil, mai ales că eu îmi mai doresc copii. Diferența dintre noi nu a contat, pentru că a existat dragoste, ne-am iubit și ne-am plăcut, a spus Marius Elisei.