Cum a reacționat Oana Sârbu după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că ar petrece o noapte cu ea: "Era mai sangvin, așa…"

.

Oana Sârbu a reacționat după ce Gheorghe Gheorghiu a declarat, zilele trecute, că ea este femeia din showbiz cu care ar petrece o noapte pasională. Artistul a mai spus că a admirat-o dintotdeauna pe Oana Sârbu, că este „dulce și specială”, însă acum este însurat și nu se mai pune problema de așa ceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Gheorghe Gheorghiu a fost invitat în emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV. Artistul a acceptat provocarea sosurilor iuți și a fost pus în fața unor întrebări dificile. Una dintre ele era: „Cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ai vrea să petreci o noapte, dacă nu ai fi căsătorit?'. Gheorghe Gheorghiu a răspuns: Oana Sârbu.

Oana Sârbu, reacție după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că ar petrece o noapte cu ea


Gheorghe Gheorghiu a evidențiat faptul că este însurat, iar acest lucru nu este posibil. Totuși, a numit-o pe Oana Sârbu, celebra actriță din Liceenii, pentru care spune că întotdeauna a avut o mare admirație.

„Este o fată extraordinar de dulce și… are o atitudine. E specială! Așa a fost mereu!', a detaliat Gheorghe Gheorghiu.

Curios, Cătălin Măruță a insistat: „Ai fost îndrăgostit de ea?'

„Și mi-a folosit la ceva?', a continuat Gheorghe Gheorghiu. „Da, mi-a plăcut de ea mereu. Acum află prima dată', a mai spus artistul.


Oana Sîrbu nu a fost deranjată de declarația amicului său.

Mă amuză ce am auzit. Îl cunosc pe Gigi, de ani de zile, am făcut zeci de spectacole împreună, prin țară. Îmi amintesc de un incident cu un impresar care nu voia să ne plătească și Gigi l-a alergat cu chitara după el.

Era mai sangvin, așa…Vremuri pline de peripeții… Ce să zic? Multe sunt gândurile oamenilor. Mulțumesc, pentru cele frumoase!’, a spus Oana Sârbu pentru ego.ro.


Citește și: Drama neștiută a lui Gigi Becali. Tragedia care l-a apropiat de Dumnezeu: „Ea a murit pentru că s-a sacrificat pentru copii!

Citește și: Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: „Mă bucur să iau această decizie’

Citește și: Alex Nedelcu, eliminat în semifinala Survivor: „Mi-aș fi dorit să ajung în finală’

Și Cătălin Crișan a fost îndrăgostit de Oana Sârbu!

Pe Oana Sîrbu o mai plăcuse și un alt cântăreț de top, Cătălin Crișan.

El a recunoscut că a adorat-o, în anii de liceu. Din păcate, a fost vorba doar despre o dragoste neîmpărtășită:


Am curtat-o pe Oana Sîrbu. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci, la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon’.


Oana Sîrbu susține însă că pe Cătălin Crișan l-a privit mereu doar ca pe un prieten drag:

‘Mă încânta Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții.

Dar, într-adevar, ne știm de când eram copii, eu, elevă la Scoala Iancului, și, mai apoi, la Liceul ‘Iulia Hasdeu’, el, la Mihai Viteazu.

Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa sa merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum’, declara ea pentru Impact.ro.