Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie. Anunțul făcut de fosta iubită a lui Victor Pițurcă

.

Oana Roman și Vica Blochina păreau să aibă una dintre cele mai frumoase relații de prietenie din showbiz. Însă, se pare că lucrurile frumoase au ajuns la final. Cel puțin așa susține fosta iubită a lui Victor Pițurcă, cea care a anunțat în mediul online, despre Oana Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost întrebată de către fanii ei din mediul online dacă mai este prietenă cu Oana Roman. Blondina a negat că le mai leagă orice amiciție, însă nu a oferit și o explicație pentru acest anunț. Cele două se afișau adesea împreună și se susțineau reciproc cu orice ocazie.


După ce a anunțat că nu mai este prietenă cu Oana Roman, Vica Blochina a fost întrebată de fani dacă se mai înțelege bine cu Daniela Crudu. Cele două erau de nedespărțit, dar nu s-au mai afișat împreună în ultima perioadă. De data aceasta, fosta iubită a lui Victor Pițurcă a oferit mai multe detalii.


Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie

După ce i-a răspuns fanului ei și a recunoscut că nu mai este prietenă cu Oana Roman, Vica Blochina a mărturisit că este totuși amică în continuare cu Daniela Crudu. Se pare că motivul pentru care nu s-a mai afișat alături de aceasta este programul aglomerat.

‘Nu (n.r. nu m-am certat). Cu Cruduța nu ai cum să te cerți. Pur și simplu am avut multe proiecte diferite și nu ne-am mai văzut‘, a spus Vica Blochina pe Instagram. Când a venit vorba despre Anamaria Prodan, Vica a afirmat despre aceasta că este „perfectă'.


Citește și: Ella și Livian de la Puterea Dragostei, întâlnire de gradul zero:„Mergi la Survivor?’

Citește și: Oana Roman a izbucnit în plâns, după divorț:„Copilul ăsta ce vină are?’

Citește și: Speak recunoaște că a avut emoții când și-a cunoscut viitorii socri: „Tatăl Ștefaniei m-a scos afară, să…'/ EXCLUSIV

Ce spunea Oana Roman despre prietenii ei

Oana Roman povestea recent că trece prin momente extrem de dificile. Nu doar din cauza divorțului și a problemelor de sănătate ale mamei ei.


‘De când m-am întors din vacanță, în afara de ziua Izei, am trecut printr-un carusel de emoții îngrozitor de extreme, de la o extremă la alta. S-au întâmplat foarte multe, am semnat și actele de divorț, am pierdut un deal, se mai întâmplă, s-a îmbolnăvit câinele, am avut probleme cu mama.

S-au adunat foarte multe. Asta m-a făcut foarte serios să mă gândesc la tot ce se întâmplă în viața mea și la cei din jurul meu. M-am gândit și la oamenii din jurul meu pe care i-am ales întotdeauna cu grijă și nu cred că sunt singură’, a spus Oana Roman pe Instagram.


Marius Elisei, adevărul despre divorțul de Oana Roman

Înainte de Crăciun, Marius Elisei și-a făcut bagajele și a decis să plece din casa în care locuia cu Oana Roman și fetița lor.

„Și mie îmi pare rău. Chiar dacă am divorțat suntem în continuare într-o relație bună care e și normală, avem un copil minunat. Am trecut peste tot, dar acum am ajuns și în faza asta în care să divorțăm oficial. Probabil că a existat foarte multă încărcătură din partea ambilor.


Nu m-am simțit în umbra ei, era normal. Eu când am luat-o era cunoscută, e o femeie deșteaptă, cu capul pe umeri. Ceva concret pentru care nu a mers nu știu. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat. Nu a fost cazul de scandaluri mari, cu bătăi, nu s-a pus cazul problema. Ea e vulcanică, dar are un suflet foarte bun. Nu am dat și nu o să dau niciodată într-o femeie, a declarat Marius Elisei, invitat în emisiunea La Măruță.