Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica împreună, la medic. Cum au fost filmați: „Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu...”

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu mare scandal. Cei doi și-au aruncat vorbe dure și au fost protagoniștii unui „război' desfășurat pe rețelele de socializare. Între timp, relația celor doi s-a îmbunătățit considerabil, mai ales că la mijloc se află și fiica lor, Isabela. Pe contul de Instagram, Oana Roman a postat un videoclip cu fetița și tatăl ei, din timpul unei vizite la medic. Iată cum au fost filmați cei doi și ce mesaj emoționant a scris fiica lui Petre Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial în 2021, însă au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, la numai câteva luni de la separare. La începutul acestui an, aceștia au anunțat că vor merge pe drumuri separate, hotărâre urmată de o serie de acuzații și cuvinte dure. În cele din urmă, fiica lui Petre Roman și fostul ei partener au revenit la sentimente mai bune, de dragul fiicei pe care o au împreună.

o11o11

După divorțul părinților, Isabela a început să meargă la psiholog, afectată fiind de situația dintre Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi au pus starea de bine a fetiței pe primul loc și au fost surprinși de mai multe ori împreună. Recent, foștii parteneri au mers cu fiica lui la medic pentru un control de rutină, iar imaginile postate de Oana Roman i-a înduioșat pe urmărtorii ei.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Citește și: Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Oana Roman: „Mama nu e bine. Nu am puterea să…'

Citește și: Bianca Brad a răbufnit, după ce Salvarea chemată pentru mama ei a întârziat două ore: „Ambulanță dragă, azi ai nota 4, stai jos”

Citește și: Închisoare pe viață pentru cei trei bărbați care l-au asasinat pe XXXTentacion. Rapperul a fost împușcat mortal pe stradă

Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica la medic

În urmă cu câteva momente, Oana Roman a publicat un videoclip cu Marius Elisei și fiica lor, Isabela. Cei doi și-au dus fetița la un control de rutină, însă, speriată de ace, micuța a fost consoltată de tatăl ei. Pe contul de Instagram, fiica lui Petre Roman a postat și un mesaj înduioșător referitor la relația dintre Isabela și Marius Elisei.

„Am ajuns la control la pediatra Isei. Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu tatăl ei lângă ea', a scris vedeta pe InstaStory alături de videoclipul pe care l-a postat.

Fiica lui Marius Elisei și a Oanei Roman merge la psiholog

După despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei, fiica acestora a început să meargă la psiholog. Se pare că Isabela a fost puternic afectată de seprararea părinților, mai ales era obișnuită să petreacă destul de mult timp cu tatăl ei. Din acest considerent, vedeta a decis ca micuța să aibă parte de ajutor specializat și să-și exteriorizeze trăirile din această perioadă dificilă.

„Suntem bine, dar, într-adevăr, Isa este afectată de situație pentru că ea era obișnuită cu prezența tatălui ei în permanență alături de ea. Este foarte greu pentru ea și o înțeleg, oricât e de matură și de mare și în cazul ei, da, am apelat la ajutor specializat. Ea are nevoie să stea de vorbă cu cineva căruia să îi spună lucrurile pe care le simte și pe care mie nu mi le spune așa cum i-ar spune cuiva și culmea este că ea a cerut să meargă să se vadă cu Ana', a mărturisit vedeta pe InstaStory.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton