Oana Roman și-a luat vilă de 160.000 de euro! "Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi"

 Oana Pantazi
.

După ce, ani de zile, a locuit la bloc, Oana Roman și-a luat o vilă spațioasă în Pipera, unde intenționează să o aducă și pe mama ei. Iată cum arată casa de vis a Oanei Roman!

Oana Roman a locut la bloc, într-un complex rezidențial din zona Lacul Tei, șapte ani, dar a decis că a venit vremea să se mute într-o casă mai spațioasă, alături de fiica și soțul ei, dar și de mama ei, Mioara Roman, a cărei situație locativă era destul de delicată, după ce a fost evacuată din vila RA-APPS în care a locuit ani de zile.

Chiar dacă locuia într-un imobil spațios – 118 mp -, Oana Roman a decis că este vremea să se mute la casă, unde, cu siguranță, va avea mai multă intimitate, dar și mai mult spațiu. De altfel, Oana a obținut un preț foarte bun pe apartament (în jur de 200.000 de euro), așadar a făcut o afacere foarte bună cumpărând vila din Pipera, pe care a dat doar 160.000. Iată ce a declarat vedeta pentru click.ro:

Noua casă a Oanei Roman are 300 de mp

'Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am  găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp. Avem o livadă frumoasă cu piersici, caişi, meri, dar şi o vie, chiar suntem norocoşi. Ne vom muta acolo în noiembrie, pentru că vom face lucrări de amenajare care vor dura două luni. Mama va avea spaţiul ei. Abia aştept să petrecem Crăciunul în casă nouă', a declarat Oana Roman.

Cei mai bucuroși vor fi, cu siguranță, Isabela, fiica Oanei, dar și câinele familiei, simpaticul buldog francez, care vor avea mai mult spațiu de joacă. Va mai dura puţin până ne mutăm definitiv. Abia aştept să îl duc pe Bubble, căţelul nostru, acolo. O să ne mai luăm probabil un câine, eu îmi doresc un labrador, la iarnă o să facem om de zăpadă. Clar va fi altă viaţă şi abia aşteptăm', a mai spus Oana pentru publicația menționată.

Află tot ce se poate știi dspre câinii din rasa Bulldog Englez, micuții Bichon Frise sau simpaticul Pechinez!

Foto: click.ro

Casa Oanei Roman a costat 160.000 de euro.Casa Oanei Roman a costat 160.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton