Oana Roman s-a hotărât și scoate la vânzare vila în care a locuit cu Marius Elisei: „O să-mi iau două mai mici”

.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a revenit asupra ideii de a vinde vila de jumătate de euro din Tunari. În toamna anului trecut, vedeta a  pus un anunț prin care se arăta dispusă să vândă sau să închirieze locuința, însă ulterior a explicat că a fost vorba despre o modalitate de a testa piața. Acum, fosta soție a lui Marius Elisei spune că imobilul are o suprafață mult prea generoasă și este greu de întreținut, motiv pentru care și-a propus să-lscoată la vânzare. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În ultimii patru ani, Oana Roman și familia ei au locuit într-o vilă luxoasă din Tunari, evaluată la suma de jumătate de milion de euro. Locuința a fost achiziționată în anul 2019, iar, la acea vreme, vedeta a scos din buzunar 160.000 de euro. În luna septembrie, fiica lui Petre Roman posta un anunț de vânzare sau închierere a imobilului, explicând ulterior că a vrut doar să testeze piața. Totuși, rămasă singură cu fiica ei, fosta soție a lui Marius Elisei a concluzionat că vila din Tunari este mult prea mare și intenționează s-o scoată la vânzare.


Oana Roman a achiziționat luxoasa locuință contra sumei de 160.000 de euro, însă prețul pe piața imobiliară s-a triplat, ca urmare a investițiilor făcute de aceasta. Se pare că vedeta s-a răzgândit cu privire la vânzarea proprietății, având în vedere că acum locuiește numai cu fiica ei, iar întreținerea unei astfel de case nu este un lucru tocmai ușor.


Citește și: Oana și Catinca Roman, pe cale să piardă vila din Sinaia, moștenită de la mătușa lor. Ce a decis instanța

Citește și: Oana Roman nu vinde vila din Tunari decât dacă i se oferă 500.000 de euro. Vedeta a răbufnit: „O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită…’

Citește și: Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorțul de Andrei Neagoe: „Mă gândesc de cinci ori înainte să fac un pas'. Ce spune despre căsătorie


Citește și: Mama Adei de la Survivor 2023 reacționează după ce DOC și fiica ei s-au luat la bătaie: „E o agresiune, fizică și psihică. Nu ai cum să taci când…’

Oana Roman s-a răzgândit și scoate la vânzare vila în care a locuit cu Marius Elisei

Oana Roman a revenit asupra ideii de a vinde vila luxoasă din Tunari, însă subliniază că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul apropiat. Vedeta ia în considerare și varianta de vinde locuința și de a-și achiziționa două proprietăți mai mici, având în vedere că ar obține jumătate de milion de euro de pe urma tranzacției.


„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie! Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!’, a spus Oana Roman, potrivit click.ro.

Cum se descurcă Oana Roman cu facturile și curățenia

Oana Roman spune că nu a plătit facturi exorbitante la gaze și energie electrică, însă recunoaște că nu îi este ușor să întrețină o casă atât de generoasă, așa că a apelat la o firmă de curățenie.


„Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap. Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Cu ce sumă vinde sau închiriază Oana Roman vila din Tunari

În luna septembrie, Oana Roman a postat un anunț de vânzare a locuinței din Tunari. Prețul cerut de aceasta a fost de jumătate de milion de euro, iar pentru cei interesați de închirierea imobilului prețul este de 2500 de euro/lună.

„Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro


Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună’, a scris Oana Roman, la un moment dat, pe una dintre rețelele de socializare, doar pentru a testa piața.

Sursa foto: Facebook