Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. Cum a reacționat actrița: ”Stai în cocina ta, că nu reprezinți nimic”

.

Războiul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu nu este deloc unul nou. În ultimul timp însă, cele două au avut mai multe replici acide. Oana Zăvoranu a început să fie din ce în ce mai vocală în spațiul public și să își spună părerea despre mai multe vedete. I-a venit rândul și Oanei Roman și dacă până acum s-a abținut să îi răspundă, fiica lui Petre Roman a anunțat că o va da în judecată pe actriță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gestul decisiv a fost când Oana Zăvoranu a postat, recent, pe rețelele de socializare o fotografie cu Iza, fetița Oanei Roman, care face vloguri în mediul online. Vizibil deranjată de acest lucru, controversata brunetă a rugat-o pe cea mică să se lase de meserie, căci, destul mama sa (n.r. Oana Roman) „nu știe de capul ei’.


La scurt timp de la postarea brunetei, Oana Roman a reacționat și a postat pe un grup de Facebook un mesaj în care cerea ajutorul apropiaților săi, în legătură cu „un sfat juridic beton.’

Oana Roman o dă în judecată pe Oana Zăvoranu pentru că a folosit poza fiicei sale


Fiica lui Petre Roman are de gând să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu, pe motiv că a furat fotografia fiicei sale și a denigrat-o pe rețelele de socializare.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.’, a scris Oana Roman pe Facebook.


Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Roman a fost provocată să o caracterizeze pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte. „E deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!’. 

Actrița a răbufnit, numind-o la rândul ei pe Oana Roman „purcelușa Peppa’ pe conturile de socializare și de aici a pornit un întreg scandal între cele două vedete.


 „Niciodată nu m-am  împiedicat de obstacole, niciodată nu nu m-am abătut de la drumul meu, niciodată nu m-am lăsat în genunchi doborâtă  de boli, greutăți sau valuri de ură, răutate și venin,  revărsate asupra mea. Le-am dus pe toate cu demnitate și mi-am văzut de viața mea. Nu a fost ușor, dar a fost mai ușor decât dacă mi-aș fi aplecat urechea și sufletul înspre ce se aruncă. Am jucat cartea demnității, care e cea mai grea, dar cred că am reușit. Și am arătat că se poate să trăiești frumos și să construiești o viață echilibrată, oricâte piedici încearcă alții să-ți pună’, a fost replica Oanei Roman.


Oana Zăvoranu, replică pentru Oana Roman, după ce a amenințat că o va da în judecată

‘Așa mamă, așa și copilul. Educația, educația. Și acum o zic și mi-o asum pe asta. Tupeista infatuta care te-ai opărit toată și te-ai plâns. Am auzit că „ți-am furat’ poza cu fi-ta.


Nu ți-a furat nici p*** nimic că nu am ce să îti fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. Mori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!’, a fost reacția Oanei.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină:’Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă’. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii


Citește și: Când și unde va fi înmormântată Draga Olteanu Matei. Actrița îşi pregătise deja locul de veci

Oana Zăvoranu le-a reproșat vedetelor că își expun copiii și fac bani de pe urma lor, asta în condițiile în care poate ei și-ar dori intimitate.

‘Vă expuneți copilul nesimțitele dracu ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!’, a mai spus Oana.