Oana Roman și Marius Elisei, probleme în cuplu. Discuțiile o au drept protagonistă pe mama vedetei: ”Am neglijat relația”

.

Oana Roman și Marius Elisei au din nou parte de probleme în cuplu! Din nefericire, nu este pentru prima dată când cei doi ajung la discuții aprinse și neînțelegeri. Dacă până acum s-au contrazis și certat pe numeroase motive mai puțin importante, de data aceasta protagonista conflictelor dintre ei este chiar mama vedetei, Mioara Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


O perioadă bună de timp după marea împăcare, Oana Roman și Marius Elisei au pozat în familia perfectă alături de fiica pe care o au împreună, Izabela. Ei bine însă, lucrurile au luat o altă întorsătură în ultima vreme, mai ales de când starea de sănătatea a mamei vedetei, Mioara Roman, s-a înrăutățit. Aceste vești venite din partea medicilor nu au putut să nu o afecteze pe frumoasa șatenă, fiind vorba de cea care i-a dat viață.

Oana Roman s-a implicat trup și suflet în tot ceea ce a ținut de starea de sănătate a mamei sale, astfel că nu a lăsat-o singură vreun moment. Conștient că vedeta trebuie să-i fie alături Mioarei Roman, Marius Elisei nu a spus nimic despre acest aspect și a continuat să ajute cât de mult a putut, până când s-a simțit neglijat de partenera de viață. Problemele în cuplu și-au făcut, bineînțeles, simțită prezența, moment în care Oana Roman și-a dat seama de greșelile făcute.


Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:'Mii de oameni se roagă pentru mama'

Citește și: Ce spune Oana Roman despre relația cu Marius Elisei, la un an și jumătate de la divorț: „Nu mă las!'

Citește și: De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram pentru două luni:'Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească

Citește și: Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj:'Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în cuplu


După lungi discuții intime cu partenerul ei de viață, Oana Roman a conștientizat că nu și-a mai pus pe primul loc familia întemeiată cu Marius Elisei, prioritară fiind doar mama ei, ceea ce i-a adus numeroase probleme în relația de cuplu. Recent, într-o intervenție la Metropola TV, chiar ea a declarat că vrea să repare lucrurile și totul să fie la fel de frumos ca înainte între ea și cel alături de care are o fetiță.

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.


Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…’, a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

Oana Roman: ‘Încerc să repar lucururile’

Conștientă de cât de mult a greșit în relația de cuplu pe urma problemelor de sănătate pe care le-a avut mama ei, Oana Roman încearcă pe cât posibil să își remedieze greșelile. Vedeta își dorește ca Marius Elisei să-i acorda șansa de a rezolva totul, mărturisind că o să își canalizeze toată atenția și iubirea asupra lui și fiicei pe care o au împreună, așa cum o făcea înaintea acestui eveniment neplăcut din viața lor.


‘Vorbind astăzi, realizez cât de mult l-a afectat. Acum, îmi dau seama ce am făcut. El s-a schimbat un pic și nu reușeam să înțeleg de ce. Realizez că el are dreptate că s-a simțit neglijat, singur. Are dreptate că a fost doar el în relație, în ultimele luni. Încerc să repar lucrurile’, a mai adăugat Oana Roman, într-o intervenție la Metropola TV.


Oana Roman și Marius Elisei au fost în pragul divorțului

Încă de la bun început, Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de un mariaj cu suișuri și coborâșuri, astfel că la un moment dat, după 8 ani de căsnicie, au ajuns în pragul divorțului. Dragostea le-a arătat că este mult mai puternică, astfel că s-au împăcat, însă nu au scăpat în totalitate de problemele de cuplu existențiale, cu care se confruntă și în prezent.

„De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară.


Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme.

Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Să nu vă lăsați nici voi, a scris Oana Roman pe Facebook în urmă cu mai mult timp.

Sursa foto: Facebook