Oana Roman, replică usturătoare pentru Marius Elisei, după împăcare: "Nu sunt nevasta ta!"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, după mai bine de șase luni de la divorț. Relația dintre ei este acum lapte și miere și le-au dezvăluit fanilor că au fost împreună la o cină romantică de aniversare a celor șapte ani de căsătorie. Cu toate astea, Oana Roman este categorică: „Nu sunt nevasta ta!”, a fost replica pentru Marius, când acesta și-a permis să o numească așa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei nu mai contenește cu declarațiile de dragoste și surprizele pentru cea care i-a fost soție șapte ani. Se pare că după divorț lucrurile merg și mai bine între ei și se afișează în fața fanilor drept porumbei care sunt, parcă, la începutul unei povești de dragoste.

oana-roman-1-1oana-roman-1-1

Fostul soț al Oanei Roman, devenit de puțin timp iubit, a organizat o cină romantică drept surpriză pentru femeia pe care o iubește. A început prost, însă, conform reacției Oanei Roman, scrie de wowbiz.ro.

Marius Elisei: Scumpa mea nevastă, ești pregătită?
Oana Roman: Nu sunt nevasta ta, îmi pare rău că trebuie să te anunț.

Marius Elisei: Ai stricat tot momentul. Puteai să taci tu din gură?! În fața lui Dumnezeu tot soția mea ești.

Pe 15 iunie 2021 s-au împlinit 7 ani de la ziua în care Oana Roman și Marius Elisei au spus „Da' în fața lui Dumnezeu. Deși nu erau împăcați oficial, vedeta a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit.

Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură.
Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!', a scris Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Citește și: Vica Blochina și Oana Roman s-au certat.„Cred că e cea mai falsă’

Citește și: Oana Roman, mai fericită ca oricând după ce s-a împăcat cu Marius Elisei:„Îl iubesc foarte mult’

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat:„Nu ne-am dorit să mergem la Primărie’/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:„Prostie infinită și frustrare’

Oana Roman, în vacanță fără Marius Elisei

Acum, Oana și Isabela se află într-o vacanță pe Coasta de Azur. Dacă vă întrebați de ce Marius Elisei nu este cu ele, răspunsul este unul simplu.

În momentul în care Oana Roman a făcut planurile pentru această vacanță alături de fiica ei, ea și Marius Elisei nu erau împreună. „Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar’, a spus Oana Roman, la Antena Stars, unde a apărut alături de Marius Elisei.

Rămas singur în România, Marius Elisei le simte lipsa celor mai importante persoane din viața lui. Recent, acesta a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu Oana Roman și fiica lor din vacanță.

Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt…. Am putere să urc încă doi munți…. Vă iubesc’, a scris Marius Elisei în dreptul fotografiei cu Oana Roman și Isabela. În plus, acesta a mai publicat o poză cu Oana pe InstaStory, alături de care a scris: „Atunci când puterea ta crește prin ochii persoanei care te iubește‘.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton