Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit: „Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu”

.

Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit. Pe 13 ianuarie, cei doi au sărbătorit 10 ani de relație, însă câteva zile mai târziu au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, după despărțire, pare că foștii parteneri continuă să-și arunce săgeți acide pe rețelele de socializare. Iată ce mesaje au postat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit. Pe 27 ianuarie, Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman pe rețelele de socializare, justificându-și decizia prin incompatibilitatea privind viziunea asupra vieții. Ulterior, cei doi s-au ironizat în mediul online și și-au adresat noi acuzații. Cei doi au trăit o poveste de dragoste complicată, căci în anul 2021 au divorțat la notar, însă și-au acordat o nouă șansă câteva luni mai târziu. De această dată, Oana Roman și Marius Elisei par destul de hotărâți să stea separați, lucru pe care îl dau de înțeles în mesajele postate în mediul online.


De câteva zile, Marius Elisei s-a mutat de acasă și a mărturisit că nu-și dorește să mai aibă legătură cu mama fiicei sale. Fiica Mioarei Roman susținut că ei este greu de una singură și că este depășită de responsabilități.

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific’. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei


Citește și: „Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată'. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Citește și: „Corpul meu a suferit niște transformări. Dacă te uiți așa la mine, vezi…’. Prin ce schimbări trece Theo Rose de când e gravidă

Citește și: SURSE: Alexandru Piţurcă, audiat la DNA în dosarul în care e vizat tatăl lui. Victor Pițurcă a fost scos din arest și plasat sub control judiciar: „Nu am nicio treabă cu…’


Oana Roman și Marius Elisei, mesaje cu subînțeles după ce s-au despărțit

La câteva zile de la despățire, foștii parteneri pare că își aruncă săgeți acide în mediul online. Marius Elisei a postat un mesaj prin care a dat de înțeles că îl deranjează atitudinea fostei sale partenere, după despărțire.

„Sunt oameni care nu pot trăi fără să îi bârfească sau să-i judece, mai bine spus, pe cei din jur. Eu sunt de părere că nu e decât distructivă atitudinea asta și caut s-o evit. Lasă-mă așa cum sunt eu, gras, slab, înalt, prost, deștept, cum mă bârfești tu, toate modurile posibile în care mă bârfești și mă vorbești, lasă-mă așa să fiu eu, sănătos, cum sunt eu, nu contează’, a scris Marius Elisei pe rețelele de socializare.


„10 ani am auzit acest discurs’

Oana Roman nu a rămas indiferentă la mesajul postat de tatăl fiicei sale. Aceasta pare că l-a ironizat pe contul de Instagram, lasând să se înțeleagă că în timpul relației Marius Elisei nu și-ar fi asumat vina pentru greșelile făcute. Aceasta a distribuit un mesaj despre zodia Balanță, adica zodia fostului ei partener.

„BALANȚĂ: Îmi pare rău că ai înțeles greșit tot ce am spus și am făcut, tot vina ta e’. Oana a reacționat: „Exact. 10 ani am auzit acest discurs’.


De ce s-au despărțit cei doi

Oana Roman a fost cea care a făcut anunțul privind despărțirea dintre ea și Marius Elisei. Aceasta a explicat și motivele separării, susținând că relația lor era degradată de ceva vreme, iar orice încercare de reabilitarea a acesteia nu ar fi avut succes. Potrivit acesteia, ambii erau nefericiți și își doreau altceva de la viață.


În același timp, fiica lui Petre Roman a deplâns faptul că va rămâne singură, cu toate responsabilitățile pe cap, căci Marius Elisei a hotărât să plece de acasă.

Sursa foto: Instagram