Oana Roman l-a primit acasă pe Marius Elisei: "Tati a dormit cu mami"

.

Marius Elisei s-a întors acasă, la Oana Roman și fetița lor, după cum a dezvăluit micuța Isabela. Cei doi pare că se înțeleg mai bine decât în perioada în care erau căsătoriți, iar Marius nu mai contenește cu surprizele și declarațiile de dragoste la adresa fostei soții – actuale iubite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți aproape 7 ani, iar în urmă cu câteva luni cei doi au ales să divorțeze. Au rămas, însă, părinți buni pentru fiica lor, Isabela, dar iată că încet, încet, s-a reaprins focul dragostei între ei. Deși sunt divorțați în acte, dar uniți pe viață în fața lui Dumnezeu, după cum a spus Marius, cei doi pare că se înțeleg perfect.


Toate datele arată că Marius Elisei s-a și mutat acasă la Oana și fiica lui, iar Isabela a dezvăluit într-un InstaStory al mamei ei că părinții ei au dormit împreună.

„Ne-am întors aseară din Franța. Am ajuns la pe la 01:00 noaptea. Ne-am culcat la 02:00. Azi dimineață ne-am trezit, am desfăcut bagajele, am făcut alte bagaje și am plecat din nou la drum.


Mergem la mare, pentru că avem filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici, cu Lipici, deci mergem la treabă. Avem filmări și astăzi și mâine și uite așa suntem mereu pe drumuri și ce credeți, e și mare aglomerație’, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare. 

„Aseară am chirăit ca să pot să-l trezesc pe tati de lângă mami ca să doarmă cu mine, că mi-a promis. Și a adormit lângă tine și după aia am chirăit ca să vină lângă mine’,  a completat Isabela.


Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere/ EXCLUSIV

Marius Elisei poartă din nou verigheta!

Oana Roman și fostul ei soț, Marius Elisei s-au afișat recent la primul eveniment la care au mers împreună după divorț. Cei doi au fost extrem de apropiați și s-au comportant ca o familie, alături de ei fiind și fetița lor.


Un detaliu a ieșit în evidență, care i-a bucurat pe fanii cuplului:Marius Elisei purta verigheta ce îl leagă de căsnicia cu Oana Roman.

La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani.

Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte‘, a declarat Marius Elisei nu demult.


Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 7 ani de la nuntă

Pe 15 iunie, Oana Roman și Marius Elisei au împlinit șapte ani de la nuntă, iar cei doi au sărbătorit evenimentul împreună.

La mulți ani…iubirea mea. La mulți ani nouă… ❤️❤️❤️‘, este mesajul postat de Marius Elisei atunci.


Nici Oana Roman nu s-a lăsat mai prejos și a postat o poză din ziua nunții unde i-a mulțumit lui Marius Elisei.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși, a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea noastră trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!